Kışın tadını paintball oynayarak çıkardılar

Kayseri'de kış aylarında kar ve buzlu suda yaptıkları banyo ile adını duyuran Herkes İçin Spor Federasyonuna bağlı Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyeleri, bu kez Erciyes’teki çamlıkta paintball oynadı.

Kışın tadını paintball oynayarak çıkardılar
Kışın tadını paintball oynayarak çıkardılar
GİRİŞ 24.01.2011 11:54 GÜNCELLEME 24.01.2011 11:54

Doğa yürüyüşü sonrası, gaz silahlarının attığı boyalı mermilerle çatışan kaplanlar, daha sonra kar banyosu yaparak eğlendi.

Erciyes Kar Kaplanları ismiyle tanınan grup, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç'in de katılımı ile yürüyüş lideri Mehmet Hasşerbetçi’nin nezaretinde Erciyes’te yapıldı.

Yaklaşık 2 saat karlı tepede yürüyen kaplanlar daha sonra burada paintball tesislerine geldi. Özel giysi ve maskeleri giyen kaplanlar, kuralları öğrenip Yahya Kılınç’ın hakemliğinde birbirleri ile yaklaşık 30 dakika çatıştı.

Üç etaplı boyalı mermi ile yapılan savaşın ilk galibi Osman Doğan’ın ekibi oldu. Kaplanlar paintballın tamamlanmasının ardından çamlık bölgesinde kar banyosu yaparak günün tadını çıkardı.

HİS Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç, kendilerinin artık birer gönüllü kültür ve turizm elçisi olduklarına dikkat çekerek, “Bilinçli ve sağlıklı sporun yaygınlaşması, sporun çeşitlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Yılın 52 haftası federasyona bildirdiğimiz program dahilinde tarihi ve doğal güzellik merkezlerini, doğal yürüyüş parkurlarını üyelerimize tanıtıyoruz.

Bu yıl Erciyes’teki kar banyosundan sonra, Palas Tuzla gölü, Yamula barajı Kuşçu sahil parkuru, Bayramhacı Kızılırmak hattı yürüyüşleri de gerçekleştirdik” dedi.

Haber7’yi Twitter’dan da takip edebilirsiniz: http://twitter.com/haber7com

KAYNAK: CİHAN