Kulüpler Birliği TFF ile toplanacak

TFF ile Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen, ''Türk Futbolunun Sorunları ve Geleceği'' konulu toplantı yarın İstanbul'da yapılacak

Kulüpler Birliği TFF ile toplanacak
Kulüpler Birliği TFF ile toplanacak
GİRİŞ 14.01.2011 14:10 GÜNCELLEME 14.01.2011 14:10

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen, ''Türk Futbolunun Sorunları ve Geleceği'' konulu toplantı yarın İstanbul'da yapılacak.

Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştirilecek toplantıya, ''TBMM Spor Kulüplerinin Sorunları ile Sporda Şiddet Sorununun Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Araştırma Komisyonu'' üyesi milletvekillerinin yanı sıra profesyonel liglerde yer alan tüm kulüplerin başkanlarının katılacağı bildirildi.

Toplantının açılış konuşmalarını, komisyon başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazım Ekren, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım'ın yapacağı, açılışın ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun da sunum yapacakları belirtildi.