Messi'den süper frikik golü! / VİDEO

Lider Barcelona La Liga'nın 18. haftasında konuk olduğu Deportivo'yu 4-0'lık skorla mağlup etti. Messi'nin müthiş frikik golü göz kamaştırdı.

GİRİŞ 09.01.2011 13:17 GÜNCELLEME 09.01.2011 13:17

Riazor Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Barcelona üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşmada Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri 26. dakikada David Villa, 52. dakikada Lionel Messi, 80. dakikada Andres Iniesta ve 81. dakikada Pedro kaydetti.

Ligde 1 mağlubiyeti bulunan Barcelona bu karşılaşmanın ardından La Liga'da üst üste 12. galibiyetini elde etmiş oldu.

Deportivo takımında Ruben Perez karşılaşmanın 51. dakikasında sarı kart görerek gelecek hafta cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Barcelona puanını 49'a yükselterek liderliğini sürdürürken, Deportivo takımı ise 21 puan ile 12. sırada yer aldı.

İspanya La Liga'nın 19. haftasında Barcelona sahasında Malaga ile karşı karşıya gelecek olurken, Deportivo ise deplasmanda Valencia ile mücadele edecek.

MESSİ'DEN MÜKEMMEL BİR GOL

Karşılaşmanın 52. dakikasında Barcelona'yı rahatlatan golü kaydeden Lionel Messi mükemmel bir gole imza attı. Maçın 52. dakikasnda Barcelona'nın ceza sahası yayının biraz gerisinden kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Lionel Messi, yaptığı harika vuruş ile topu sağ köşeden ağlar ile buluşturdu. Lionel Messi frikik golünün yanı sıra 1. ve 4. gollerin de asistini yaparak takımında bir kez daha yıldızlaşan isim oldu. Messi ayrı bu gol ile İspanya La Liga'daki 18. golünü kaydetmiş oldu.