Colin Kazım devre arasında gidiyor

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, yönetimle teknik direktör Aykut Kocaman arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Colin Kazım devre arasında gidiyor
Colin Kazım devre arasında gidiyor
GİRİŞ 08.12.2010 18:58 GÜNCELLEME 08.12.2010 18:58

Teknik heyetin orta saha ve savunmaya takviye istediği, transferin iki futbolcuyla tamamlanmasının planlandığı bildirildi. Arayışların sürdüğü, transferin 13 Ocak'ta Antalya'da yapılacak devre arası kampına kadar tamamlanacağı ifade edildi.

Sakatlığı bulunmamasına rağmen son 3 haftadır 18 kişilik kadroya alınmayan ve sezon sonunda serbest kalacak Kazım'ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kazım ile birlikte 1 veya 2 yabancı oyuncu ile yolların ayrılmasının gündemde olduğu öğrenilirken, önümüzdeki haftadan itibaren konu ile ilgili net çalışmalar yapılacağı belirtildi.

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını da sürdürdü. Bir gün önceki antrenmanı sakatlandığı için yarıda bırakan Gökhan Gönül çalışmaya katıldı. Gökhan Gönül'ün durumunun iyi olduğu ve hafta sonunda formasını giyebileceği açıklandı.

Memet Topuz'un ise sol kasığındaki ödem nedeniyle bir kaç gün takımdan ayrı çalışacağı, Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağının hafta sonunda belli olacağı belirtildi.

Ayak parmağından sakat olan Gökhan Ünal'ın ise ligin ilk yarısında kalan iki maçta forma giyemeyeceği açıklandı.

KAYNAK: .