Melek Hu ve Şirin He 2. oldu

Pro Tour Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda, çift bayanlarda final oynayan Melek Hu ve Şirin He, Japon rakiplerine yenilerek ikinci oldu.

Melek Hu ve Şirin He 2. oldu
Melek Hu ve Şirin He 2. oldu
GİRİŞ 15.11.2010 13:45 GÜNCELLEME 15.11.2010 13:45

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) tarafından, Polonya'nın Varşova kentinde 10-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Pro Tour Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda, çift bayanlarda final oynayan Melek Hu ve Şirin He, Japon rakiplerine yenilerek ikinci oldu.

2012 Londra Olimpiyatları için sporcuların puan aldığı turnuvada, Melek Hu, çıkarttığı başarılı maçlarla formda olduğunu gösterdi. Melek Hu, 21 yaş altı maçlarında başarılı bir grafik çizerken, büyük bir talihsizlik yaşadı. Yarı finale kalmak için Koreli Song karşısına çıkan Melek Hu, 2. sette sakatlandı ve maçı bırakmak zorunda kaldı.

Melek Hu-Şirin He, çiftler maçında başarılı bir grafik sergilediler ve finale kaldılar. Final maçında Japon rakiplerinin karşısına çıkan Melek Hu ve Şirin He, setlerde yeterince etkili olamayınca 4-0 yenilerek, ikincilikle yetindiler.

Melek Hu, tek bayanlar karşılaşmasında ilk 16'ya kaldı ve çeyrek finalde Koreli rakibi Choı ile yaptığı mücadeleyi 4-2 kaybederek elendi.

Erkeklerde ise Ahmet Li, 21 yaş altında çeyrek finale kalmasına rağmen, Çinli rakibi Song'a 4-2 kaybedince, yarı final kapısından dönmüş oldu. Ahmet Li, Bora Vang ile yaptığı çift erkekler mücadelesinde ise çeyrek finalde Alman rakipleri Baum ve Seger çiftine 4-2 kaybederek, yarı final oynama şansını yitirdiler.