Galatasaray'ın yeni hocası açıklandı

Rijkaard'ın gönderilmesinden sonra teknik direktör arayışlarını hız kesmeden sürdüren ve Fatih Terim'den 'hayır' cevabı alan Galatasaray'da, derbi öncesi belirsizlik sonlandırıldı. Yeni hoca ve yardımcısı belli oldu.

Galatasaray'ın yeni hocası açıklandı
Galatasaray'ın yeni hocası açıklandı
GİRİŞ 21.10.2010 14:26 GÜNCELLEME 21.10.2010 14:26
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Georghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirildi.

"İMZALAR YARIN 15.30'DA"

Kulüpten yapılan açıklamada transfer şöyle duyuruldu:

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.

22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda  yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır."

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 38
  • Hayrettin 13 yıl önce Şikayet Et
    serhat ayvaz denen şahıs. serhat ayvaz denen şahıs-anlamak isteyen anlar.iyiokusan anlardın.ben kelimeleri düzgün yazdım burda bazı harfler eklenmemiş görünüyor.benim klavye bozuk ondanda olabilir.ama sende başkalarına saygı ve edep olamadığı için insanları alaya alabiliyorsun.rekartın gitmesi doğru.4-3-3 sisteminde ısrar etti olmadı yine devam etti.a.sezgin futbola karışmamalı.f.terimin gelmemesi yanlış.polatın hatası rekarta fazla sabır etti.adnan sezginide futbol takımından uzak tutmaması idi.dikkatli okusan bunları anlardın.
    Cevapla
  • serhat ayvaz 13 yıl önce Şikayet Et
    HAYRETTİN. Tüm yorumları okudum da bir tek HAYRETTİN seni anlamadım. Çok komiksin yaaaa..
    Cevapla
  • macit pekseçer 13 yıl önce Şikayet Et
    bence!. Rijkardın gitmesi gerekiyordu, gitti.Yönetim ya futbolcular ya rijkard seçeneğinde kolay olanı seçti.Çünkü hocanın istediği adamları zaten almadılar.Aslında sene başından beri rijkardda yönetimde bunu istiyordu ama belli etmiyordu sanki! Yalnız Barçayı herkes şam. yapardı futboldan anlamıyordu gibi cümleler bence yanlış .Oyun anlayışına GS deki futbolcular uymuyor.Bugün barça bu halde ise sanmayın sadece guardiolanın sayesindedir. içinde rijkardında olduğu hollanda anlayışı barçayı bugünlere getirmiştir
    Cevapla
  • Omer Demir 13 yıl önce Şikayet Et
    sacma. gsnin hagiyi getirmesi, Fenerin ikinci defa daumu getirmesinden daha sacma.hic olmazsa daum sampiyon yapip gitmisti.gercek maradonanin teknik direktorlügünü gördük, kaldiki karpatlarin maradonasi !!
    Cevapla
  • feyzullah özdemir 13 yıl önce Şikayet Et
    Tükürdüğünü yalamak. Yaa bu gslilerin sahtekar hagi, hırsız hagi diye tempo tuttukları adam değil mi? Hani cep telefunumu çaldılar diye gs taraftarını hırsız ilan eden adam. Bence önce adama cep telefonunu geri verin, ayıptır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle