Caner Erkin Fenerbahçe'de

Teknik direktör Christoph Daum ile sıkıntılı bir süreç yaşayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Sarı - lacivertli yönetim, Miroslov Stoch'un ardından Caner Erkin'i de renklerine bağladı.

Caner Erkin Fenerbahçe'de
Caner Erkin Fenerbahçe'de
GİRİŞ 24.06.2010 00:12 GÜNCELLEME 24.06.2010 00:12

Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Caner, yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Konuyla ilgili olarak görüşmeler sona ererken, Fenerbahçe'nin Caner için CSKA Moskova'ya üç milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Radyospor'da yeralan habere göre uzun süredir Caner'le ilgili görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen; ancak istenilen performansı sergileyemeyen Caner'in Fenerbahçe ile anlaştığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de oynamayı istediğini uzun süre önce söyleyen Caner'in kulübü CSKA Moskova'yla da anlaşmaya varıldı. Bu anlaşma için Fenerbahçe, Rus ekibine 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Roberto Carlos ve daha sonra Vederson'un ayrılmasından sonra sol kanada yeni bir isim katmak isteyen sarı - lacivertli yönetim, Caner'le bu boşluğu doldurdu. Transfer için Caner'e ne kadar para ödeneceği ise açıklanmadı.

Fenerbahçe'nin bu transferi ise önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklayacağı öğrenildi.