Fenerbahçe'de 6 yolcu

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de sezon sonu takımdan gönderilecek isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yooların ayrılabileceği ifade edilen isimler:

Fenerbahçe'de 6 yolcu
Fenerbahçe'de 6 yolcu
GİRİŞ 27.04.2010 14:13 GÜNCELLEME 27.04.2010 14:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Takımda revizyona gitmeyi düşünen sarı lacivertli yönetim ve teknik heyetin 6 futbolcuyla yollarını ayırması beklenirken, bu oyunculardan bazılarının takasta kullanılabileceği de gelen haberler arasında.

Maraton.com.tr'den Burak Özkaya'nın haberine göre; işte Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen futbolcular:

SEMİH ŞENTÜRK: Fenerbahçe Yönetimi, Semih'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesindeki opsiyonu tek taraflı olarak uzatmıştı ancak golcü futbolcu bu duruma karşı çıkmış ve hukuksal yollardan hakkını aramaya başlamıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra yönetimle arasına soğukluk giren ve uzun süredir de yedek kulübesine mahkum olan Semih'in sarı lacivertli takımdan ayrılması bekleniyor. Semih Şentürk'e Fulham ve Palermo gibi takımların talip olduğu biliniyor.

DEIVID DE SOUZA: Geçtiğimiz sezon başında ayağı kırılan ve yaklaşık 2 yıldır ortalarda pek gözükmeyen Brezilyalı oyuncunun takımdan gönderilmesi bekleniyor.

FABIO BILICA: Beşiktaş maçında penaltı noktasını kazımasıyla kamuoyunun tepkisini çeken Bilica da gönderilmesi düşünülen futbolcular arasında. Ancak Brezilyalı stoperin gönderilme sebebi kazı çalışmaları değil! Zaman zaman yaptığı hatalarla göze batan Bilica'nın yerine daha kaliteli bir yabancı stoper düşünülüyor.

SELÇUK ŞAHİN, DENİZ BARIŞ, ALİ BİLGİN: Deniz Barış ve Ali Bilgin’in kulüple ilişkilerinin kesilmesine kesin gözüyle bakılırken, Selçuk’un da takasta kullanılma ihtimali bulunuyor.

KAYNAK: MARATON
YORUMLAR 5
  • tezcan 13 yıl önce Şikayet Et
    yakışmadı.. Haber7 ye bu haber yakışmadı... biz size güvenip takip ediyoruz. Habere bak...
    Cevapla
  • tuncay seven 13 yıl önce Şikayet Et
    selçuk oğuz olur çalışırsa. her sene aynı terane...selçukla daha yeni sözleşme yapılmadı mı...hep aynı isimler yazılıyor ama hep yalan...selçuk milli takımın oğuz çetini olma yönünde ilerliyor biraz daha pas becerisini artırırsa.
    Cevapla
  • ataberk ulusoy 13 yıl önce Şikayet Et
    Haber kaynağı Sansarın sitesi. Şampiyonluğa yürüyen takımın oyuncularının kafasını bulandırmaya çalışıyor bu fenerbahçe düşmanı.
    Cevapla
  • Bilgeorhun 13 yıl önce Şikayet Et
    Bulanık su.... Bulanıl suda balık avlanmaz.Bu haberlerin de hukuki bir yaptırımı olması lazım.Her önüne gelen haber yapmamalı.
    Cevapla
  • sinan sait ekşi 13 yıl önce Şikayet Et
    KİRALIK KALEMLER.... takım şanpiyonluga gidiyor yapılan habere bak..
    Cevapla