Messi 4 attı, Arap spiker şaştı kaldı VİDEO

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Arsenal'ı konuk eden Barcelona'da Messi geceye damga vuran isim oldu. Coşkulu anlatımıyla Arap dikkatleri üzerine çeken Arap spiker de adeta kendinden geçti.

GİRİŞ 07.04.2010 03:31 GÜNCELLEME 07.04.2010 03:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devler Ligi çeyrek final maçında Barcelona ilk maçta 2-2 berabere kaldığı İngiliz ekibi Arsenal'ı Messi'nin 4 golüyle 4-1 yenerek yarı finalde İnter'in rakibi oldu. İlk yarısı 3-1 sona eren maçta Messi, birbirinden güzel 4 gol birden atarak izleyenleri kendine hayran bıraktı. Şampiyonlar Ligi'nde bu maçtan önce 4 gölü olan Arjantinli yıldız bu maçla birlikte Devler Ligi'nde gol sayısını 2'ye katlayarak 8'e çıkardı.

ARAP SPİKER ADETA COŞTU

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Arsenal ağlarını havalandırdıkça maçı anlatan Arap spiker adeta çoştu. Maçı büyük bir heyecanla anlatan spiker izleyicileri ekran başında hop oturtup hop kaldırdı.

YORUMLAR 1
  • ahmet salim kılıç 14 yıl önce Şikayet Et
    sadece yeterınce soğuk kanlı..!!. hepsi buu...hıc bızım futbolcularımız bu pozısyonlara gırmıyor gırıyor ama bu pozısyonu akıl dolu kullanıor hıc panık yok kendınden emın yok oda bı ınsan yapabılırız.....
    Cevapla