Süper Lig 26. hafta sonuçları ve puan durumu

Süper Lig'in 26. haftasında Denizlispor'u 2-1 yenen Bursaspor, en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 5'e çıkararak, liderliğini sürdürdü.

Süper Lig 26. hafta sonuçları ve puan durumu
Süper Lig 26. hafta sonuçları ve puan durumu
GİRİŞ 23.03.2010 00:03 GÜNCELLEME 23.03.2010 00:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeşil-beyazlı ekip, Ozan İpek'in 35'inci, Sercan'ın da 67. dakikada attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazanırken, Denizlispor'un golünü 75. dakikada Roberts kaydetti. Bu maç sonunda puanını 58'e yükselten Bursaspor, en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 5'e çıkardı, Denizlispor ise 17  puanda kalarak, 17. sıradaki yerini korudu.

Bursaspor'un en yakın takipçisi Galatasaray, dünkü Trabzonspor mağlubiyetinin ardından 53 puanda kalmış ve ikinci sıradaki konumunu sürdürmüştü. Fenerbahçe ise Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek, sarı-kırmızılı takımla arasındaki puan farkını 1'e indirmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertliler, 52 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor.

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı yarışında, Kayserisporlu Makakula 17 golle birinci sırada bulunurken, bu futbolcuyu 10'ar golle Beşiktaş'tan Bobo, Gaziantepspor'dan Souza ve Trabzonspor'dan Umut Bulut takip ediyor.

Ligde Fenerbaçeli Alex De Souza-Guiza ikilisiyle birlikte Galatarasaylı Kewell, Trabzonsporlu Colman'ın 9'ar golleri bulunuyor.

Ligde 26. haftada alınan sonuçlar, puan durumu ve 27. haftanın programı şöyle:

26. HAFTA SONUÇLARI

Kasımpaşa-Beşiktaş.............................( 2 - 2 )
Manisaspor-İstanbul BŞ Belediyespor............( 1 - 0 )
Diyarbakırspor-Antalyaspor.....................( 1 - 0 )
Fenerbahçe-Gaziantepspor.......................( 1 - 0 )
Sivasspor-Gençlerbirliği.......................( 0 - 2 )
Ankaragücü-Kayserispor.........................( 3 - 0 )
Trabzonspor-Galatasaray........................( 1 - 0 )
Bursaspor-Denizlispor..........................( 2 - 1 )
Eskişehir-Ankaraspor ..........................(3-0) Hükmen

PUAN DURUMU

kullan

27. HAFTA MAÇLARI

26 Mart Cuma

20.00 İstanbul Büyükşehir Belediye - Bursaspor

27 Mart Cumartesi

14.00 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor
19.00 Beşiktaş - Eskişehirspor

28 Mart Pazar

14.00 Denizlispor - Kasımpaşa
14.00 Antalyaspor - Manisaspor
14.00 Gaziantepspor - Sivasspor
19.00 Galatasaray - Fenerbahçe

29 Mart Pazar

20.00 Kayserispor - Trabzonspor

YORUMLAR 13
  • MüslümanTürk 14 yıl önce Şikayet Et
    Bursa yı TFF şampiyon yapacak. Siz halen daha uyuyorsunuz..Dün bile Denizlinin penaltısını vermediler..Maçları canlı izleyinde görün ne kadar adil! olarak maçlarının idare edildini...TFF da Bursa eski başkanı v.s yokmu...Trabzon düşmanlığı olarak her daim bir takıma destek cıkıyor federasyon ve hakemler gecen gün bile penaltımız verilmdi...Bu ülkede TRABZONSPOR düşmanlığı vardır..Ama hepsin,i yenecek güçteyiz..Bursa oldum havasına girip trabzona laf atma cüreti göstermiştir..sonları Sivas gibi olacak..Şampiyon olsalar bile
    Cevapla
  • diyarbakırlı21 14 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı arkadaşlar. Ya burada Beşiktaşlıyım ama bursa şampiyon olsun diyen arkadaşlar siz Beşiktaşlı felan değilsiniz sadece kendiniz öyle sanmışsınız bari burada böyle yorumlar yaparak Beşiktaşlılık duruşunu zedelemeyin gidin bursayı tutun.
    Cevapla
  • ercan şen 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Bursa seneye Trabzon. Bursasporun şampiyonluğunu şimdiden tebrik ederim. Böylece ligimizin kalitesi artacaktır. Hele seneye Şenol Güneş Trabzonsporu iyice oturttuğunda daha da iyi bir ligimiz olacak. İnşallah 2016 da Türk milli takımı olarak da şampiyon oluruz.
    Cevapla
  • nadirkelleci 14 yıl önce Şikayet Et
    ne galatasaraymış bee... o kadar hava o kadar gösteriş yok uzay futbolu oynuyoruz yok kewel,baroş,jo,santos,arda,elano daha sayayımmı, AMA BURSADA ÇOĞU TÜRK ve ERTUĞRUL ile döktürüyor, geçen senede galatasaray havalı idi, ama 5. olabildi anca, bu senede farklı olmaz, fenerbahçe ali sami yende çimlere gömer 2. olur bursanın şampiyonluğunu kutlar, şampiyonlar liginde başarılar dilerim...
    Cevapla
  • nexuspower 14 yıl önce Şikayet Et
    BURSA ŞAMPİYON OLAMAZZZZ. Bursaspor olayı, şifreli kanallarla heyecanını kaybeden futbola heyecan kazandırmak için 3 büyüklerce yapılan bir düzmece. Futbol mafyası her sene bir Anadolu kulübünü bir müddet lider yapıp ligin sonuna doğru çöküşe geçirir. Bu işte yem olarak kullanılan Anadolu kulübü o sene iyi seyirci toplar, topladığı hasılatın önemli bir kısmını mafyaya verir. Parası kalmayınca ertesi sene çöküş devam eder. Çanak. Dardanelle başladı G.Birliği, A.Gücü... G.Antep, Kayseri ve sonuncu yeminiz Bursa, tabi yerseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle