'Yılın sporcusu ödülleri'ne BJK damgası GALERİ

Zaman Gazetesi'nin düzenlediği ''20. Geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni'' yapıldı. Zaman Gazetesi binasındaki törende, gerçekleştirilen anketle belirlenen yılın sporcuları açıklandı.

'Yılın sporcusu ödülleri'ne BJK damgası GALERİ
'Yılın sporcusu ödülleri'ne BJK damgası GALERİ
GİRİŞ 09.03.2010 00:32 GÜNCELLEME 09.03.2010 00:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ödül gecesine spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Milletvekili Hamza Yerlikaya, Milli Takımlar Altyapı Sorumlusu Ersun Yanal, eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Sepp Piontek, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbulspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu katıldı.

Törende ödül alan sporcular ve spor adamları şöyle:

''Yılın sporcusu: Bahri Tanrıkulu (Tekvando), Nazmi Avluca (Güreş), Alemitu Bekele Degfa (Atletizm)

Yılın futbolcusu: Fabian Ernst (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Arda Turan (Galatasaray)

Yılın teknik direktörü: Mustafa Denizli (Beşiktaş), Ertuğrul Sağlam (Bursaspor), Salih Bora (Grekomen Güreş Milli Takımı)

Yılın Spor Adamı: Yıldırım Demirören (Beşiktaş Kulübü Başkanı), Kadir Topbaş (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı), Erol Ünal Karabıyık (Voleybol Federasyonu Başkanı)

Yılın takımı: Beşiktaş, FB Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı.''

Törende, Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'ya da UEFA Şampiyonluğundan dolayı özel onur ödülü verildi.

DEMİRÖREN, EMRE BELÖZOĞLU'NA TAKILDI

Yılın futbolcusu kategorisinde ödül alan oyunculardan Fabian Ernst, ödül için teşekkür ederken, takım arkadaşlarının da bunda büyük payı olduğunu belirtirken, Emre Belözoğlu ''Beşiktaş buraya iki kupa birden alıp geldi. İnşallah 2010 yılında da biz iki kupayı birden alıp buraya takım olarak geliriz'' dedi.

Yılın Spor Adamı ödülünü alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise yaptığı konuşmada ''Kimse tek başına peygamber değildir. Benim yanımda olan eski ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' derken, iki kupayı almak istediklerini söyleyen Emre Belözoğlu'na da ''Emre kusura bakma, bu sezon da şampiyonluk kupasını biz alacağız, öbür kupa sizin'' diye takıldı.

Yılın teknik adamı kategorisinde ödül alan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, ''Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu tekrar hatırlayalım, hatırlatalım'' ifadesini kullandı.

AA

'Yılın sporcusu ödülleri'ne BJK damgası GALERİ
GALERİYE GİT
YORUMLAR 11
  • elif akçay 14 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul sağlam. bna göre en doğru seçim ertuğrul sağlam olmuş... ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM.....................
    Cevapla
  • Aydın Serin 14 yıl önce Şikayet Et
    Yılın Futbolcusu!. İnanmıyorum yaa.. Çirkef Emre yılın futbolcusu imiş.. Vayy beeee.. Biz farklı bir Türkiyede yaşıyoruz demek ki.. Helal olsun Zamana.
    Cevapla
  • ferhat ipek 14 yıl önce Şikayet Et
    Sadece saçmalamak için yorum yazanlar.... Bjk Liverpooldan 8 yerken hocası kimdi? Metalistten 4 yiyip elenirken hocası kimdi? Ligde 11 puan öndeyken şampiyonluğu kaybettiği sene hocası kimdi? Bu takıma Higuan,Diatta gibi kim olduğu bilinmeyen saçma-sapan oyuncuları aldıran kimdi? Geçen yıl 2 kupa kazanan takımın hocası kimdi? Nankör olmayın.Sene sonunu bekleyin.
    Cevapla
  • BİŞEY YAPMALI 14 yıl önce Şikayet Et
    Antalya spor. Kasaplar federasyonu Yalçına yılın kasabı ödülünü versin. Fenerbahçe maçında luganoya birisi ceza sahası içinde faul yapıyor adam düşerken yalçına tutunmaya çalışıyor refleks olarak ama adam düşen adama bile dirsek atmaktan çekinmiyor
    Cevapla
  • Aslantepeli 14 yıl önce Şikayet Et
    Bir odul de BULENT YILDIVIMA !. Gecen seneki Kocaeli-Besiktas macindaki GONULLERE KOSK olacak yonetimiyle. Tam Ahir zamanlik Hakemlersiniz Eyyamcilar. AYAKLAR MHK OLMUS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle