Puansız Beşiktaş Konya Şeker'e patladı

Türkiye Kupası'na erken veda eden Beşiktaş, aslarından yoksun kadrosuyla Konya Şekerspor karşısına formalite için çıktı. 6 gol sesinin çıktığı maçta galip taraf Beşiktaş oldu..

Puansız Beşiktaş Konya Şeker'e patladı
Puansız Beşiktaş Konya Şeker'e patladı
GİRİŞ 26.01.2010 19:01 GÜNCELLEME 26.01.2010 19:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

BEŞİKTAŞ 4-2 KONYA ŞEKER

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Hakan Özkan, Nihat Samuk, Mehmet Kağan Bingül

Beşiktaş: Korcan 5, Rıdvan 6, Gökhan 5, Necip 4, İsmail 5, Holosko 5 (Dk. 67 Tello 4), Fink 6 (Dk. 83 Cumaali ?), Tabata 6, Serdar Özkan 5 (Dk. 67 İbrahim Toraman 4), Nihat 7, Mert Nobre 7

Konya Şekerspor: Ziya 4, Gökhan Caba 5, Cafer Can 6, Serkan 4 (Dk. 84 Erman ?), İshak 4, Murat 5, Kadir 5, Muhammed 6, Hasan 4, Anıl 4 (Dk. 62 Ömer Ali 4), Onur 5

kullan Goller: Dk. 3 ve 21 Mert Nobre, Dk. 16 ve 86 Nihat (Beşiktaş) Dk. 26 Cafer Can, Dk. 45 Necip (Kendi kalesine) (Konya Şekerspor)

kullan Sarı kartlar: Dk. 40 Gökhan Caba (Konya Şekerspor) Dk. 69 Necip (Beşiktaş)

İLK YARI

kullan 3. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada sağ taraftan Serdar Özkan'ın ortasında Holosko'nun vuruşu savunmadan döndü. Pozisyonu takip eden Nihat'ın vuruşunda bu defa meşin yuvarlak kaleci Ziya çeldi. Topu önünde bulan Mert Nobre, boş kaleye gönderdi. 1-0.

7. dakikada Nihat'ın cezasahası dışından yaptığı serbest atışta meşin yuvarlak kaleci Ziya'nın ellerinde kaldı.

kullan 16. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Fink'in uzun pasında savunmanın arka tarafında topla buluşan Holosko, daha müsait durumda bulunan Nihat'ı gördü. Yıldız futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-0.

kullan21. dakikada Beşiktaş'ın üçüncü golü geldi. Bu dakikada Tabata'nın cezasahası içine kullandığı serbest atışta topa iyi yükselen Mert Nobre, kafayla Ziya'yı mağlup etti. 3-0.

kullan 26. dakikada konuk ekibin golü geldi. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Cafer Can, düzgün bir vuruşla kaleci Korcan'ı mağlup etti. 3-1.

34. dakikada sol taraftan Serdar Özkan'ın yaptığı ortada Nihat'ın plase vuruşunda top yan direkten oyun alanına geri döndü.

kullan 44. dakikada konuk ekip farkı bire indirdi. Cafer Can'ın kale sahasına yaptığı ortada Necip ters bir kafa vuruşula topu kendi ağlarına gönderdi. 3-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

61. dakikada sol taraftan Serdar'ın altı pas çizgisine yaptığı ortada Nihat'ın topuğu ile yaptığı vuruş kaleci Ziya'dan döndü. Sağa açılan topu önünde bulan Rıdvan'ın vuruşu üstten auta çıktı.

71. dakikada sağ taraftan Cafer Can, hızla cezasahasına kadar girdikten sonra geriye çıkardı. Muhammed'in sert şutunu kaleci Korcan kornere tokatladı.

85. dakikada sağ tarafa atılan topla buluşan Erman, cezasahasının dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

kullan 86. dakikada Beşiktaş'ın dördüncü golü geldi. Bu dakikada Necip'in savunmanın arkasına attığı topla sağ çaprazda buluşan Nihat, hızla cezasahasına girdi. Nihat'ın vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin bacak arasından geçerek ağlarla buluştu. 4-2.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Beşiktaş'ın 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş grubundaki ilk puanını alırken, Konya Şekerspor ise grup maçlarını 3 puanla tamamladı.

Puansız Beşiktaş Konya Şeker'e patladı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 9
  • ÇARŞI AFFETMEZ 14 yıl önce Şikayet Et
    önüne gelen yorum yazmış. sanki burası ilk okul kara tahtası gibi olmuş haber7 duy sesimizi alayına İSYAN ölümüne BEŞİKTAŞ........
    Cevapla
  • yunus balcı 14 yıl önce Şikayet Et
    SPORDA ARGOYADEĞİL ABARTIYA DESTEK. o nasıl patlamaymıski 4-2 bitmiş:D
    Cevapla
  • VaTaNSeVeR 14 yıl önce Şikayet Et
    Murat dursun arkadaşıma katılıyorum.. ayrıca koyu bi BJK lı olarak pas yüzdesi çok düşüktü bugün:S necip çok hırçın tatlı sert oynuyo çok iyi topçu olacak.rıdvan çok teknik bilekleri çok iyi oda artık devamlı şans bulmalı.Tabata telloya 5 çeker telloyu övmeyin bana bişey yaptığı yok!Serdar özkan bjk nın en iyi adam eksilten adamı 1 asist yaptı 2.sini yapacaktı nihatın topu direkten döndü.Artık tello nobreyi destekleyeceğinize kendi oyuncularımızı destekleyelim hadi ÇARŞI göster kendini...
    Cevapla
  • Efe Aras Oluğ 14 yıl önce Şikayet Et
    NE PATLAMASI BE!..... Şeker e yenilmekten zor kurtuldu ortada bariz Şekerin oyun farkı vardı fakat sonucu goller belirliyor. Ayıp be Şekerin karşısına Şampiyonlar ligi kadrosuyla çıktılar!... anlayan anladı....
    Cevapla
  • murat dursun 14 yıl önce Şikayet Et
    yazana bak. ya arkadaşlar daha bir hafta önce fb tokat spordan az daha TOKAT yiyordu.şimdi 4-2 yenilisede konya sanki çok büyük iş yapmış gibi seviniliyor!!!!!!! ne yani 20-0 mı olması gerekiyordu.zaten iki takımda bir bakıma hazırlık maçı yaptılar. anlamıyorum ben bu arkadaşları daha önce pendik faciası yaşayanlar lütfen buralara yorum yazmasın gülünç duruma düşüyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle