FB ve GS'nin maçı nasıl şifresiz izlenir?

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grup maçları bu hafta. İki takımımızın bu haftaki maçlarını şifresiz izlemek mümkün mü? Bu sorunun cevabı evet. Peki nasıl izlenilebilir?

FB ve GS'nin maçı nasıl şifresiz izlenir?
FB ve GS'nin maçı nasıl şifresiz izlenir?
GİRİŞ 01.12.2009 13:13 GÜNCELLEME 01.12.2009 13:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bu hafta UEFA AVrupa Ligi haftası ve temsilcilerimiç Fenerbahçe ve Galatasaray Çarşamba ve Perşembe günü rakipleriyle kapışacak. Fenerbahçe, İstanbul'da yenildiği Hollanda ekibi Twente ile Çarşamba günü, Galatasaray ise Yunanistan'da mağlup ettiği Panathinakos ile Perşembe günü karşılaşacak...Bu iki maçı şifresiz izlemek mümkün mü? Bu sorunun cevabı evet. Peki bu maçlar nasıl şifresiz izlenir sorusunu ise www.tumspor.com yine araştırdı ve elinizdeki Reciver markasına göre karşılaşmaları nasıl izleyebileceğinizi öğrendi... 

TWENTE-FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin deplasmanda Hollanda ekibiyle oynayacağı bu maçı El Cezire Sport+6, Eredevise Live1, Eurofotbol, NTV + Sport Classic, Polsat Futbol 3, Sport 1 (Ukr), Sport Ro, Supersport 3 kanalları canlı ve şifreli yayınlayacak. Tümspor takımlarımızın grup maçlarını canlı ve şifresiz yayınlayan Itv, yani İctimai TV'ye ulaştı ve bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını sordu. Canlı maçların akışını gösteren tabloda bu maçın İctimai TV tarafından canlı yayınlanacağı belirtilmemişti ama İctimai TV yetkilileri Twente-Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacaklarını açıkladı. Bu bilgiden sonra İctmiai TV nasıl seyredilebilir sorusuna cevap aradık ve cevabı sizinle paylaşıyoruz.

GALATASARAY-PANATHİNAKOS 

Perşembe günü oynanacak bu maçı El Cezire Sport, ANT 1, Eredivise Live 2, eurofotbol, Gol tv (Amerika), Hi Sports, NTV + Sport Clasic, Polsat futbol, Slovenia TV2, Sport 3 (ukr), Sport TV1, Sportmania, Star TV, Supersport, Yes sport, Digatal HD5, HD Smart, NTV+ sport HD, Sporttv HD kanalları canlı yayınlıyor. Star TV'de ise bu maç şifresiz.

İCTİMAİ TV NASIL SEYREDİLİR, ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: (TÜMSPORÖZEL)
YORUMLAR 10
  • HalitBinVelit 14 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa Kupası Maçlarını. Şifreli veren zihniyetlere yazıklar olsun!!!!!!!!
    Cevapla
  • ahmet müderrisoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray maçı. zaten star tv de.
    Cevapla
  • noğman salıh 14 yıl önce Şikayet Et
    KANAL 7. Anladık aydın doğan düşmanısında,bir düşün d smarta dünyanın parasını yatıran kahveciler,lokaller,cafeler,ve daha niceleridemi senin düşmanın.HANİ HEPİMİZ DİN KARDEŞİYDİK.ben d smartın yerine olsam sizi mahkemeye veririm.
    Cevapla
  • Editörün Tersi 14 yıl önce Şikayet Et
    ayıptır yahu - yakışmaz .... bu maçların yayın hakkını siz alsaydınız, ve birileride çıkıp boşverin şifreyi, dekoderi falan diyipte maçın illegal olarak nasıl izlenceğini yazsaydı, Allah-Muhammed-Dİn-İman der olnarın başına yıkardınız yaptığı işleri,sevgili haber 7 ciler bu yaptığınız kul hakkı yemektir.bırakın böyle küçük hesapları.yanlış yapmayın,çirkinliğe gerek yok.unutmayın oradan ekmek yiyen insanlar ve aileleri var.çok istiyorsanız alın yayın hakkını ve bize şifresiz izletin maçları.
    Cevapla
  • Mustafa ÇETİN 14 yıl önce Şikayet Et
    zaten şifresiz.... sizleri anlamıyorum gğya bu işleri takip ediyorsunuz. iyi de maçlar zaten star tv den verilecek. bir de onlar nasıl fotograf öyle insan daha oturaklı bir şeyler koyar...offf off
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle