Filistinli ve Ürdünlü kadınlar savaştı: 2-2

Filistin bayan milli futbol takımıyla Ürdün bayan milli futbol takımları, Batı Şeria'daki El Ram kenti Faysal Hüseyin Stadında karşı karşıya geldi. 10 bin seyirci önünde onyanan maç çekişmeli ve gollü geçti.

Filistinli ve Ürdünlü kadınlar savaştı: 2-2
Filistinli ve Ürdünlü kadınlar savaştı: 2-2
GİRİŞ 28.10.2009 11:55 GÜNCELLEME 28.10.2009 11:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bomba ve ölüm korkusu ile gün geçiren İşgal altındaki Filistin'de önceki gün değişik bir heyecan ve coşku vardı. Batı Şeria'nın El Ram kenti Faysal Hüseyin Stadyumu'na koşan çoğu kadın on bini aşkın Filistinli ve takımlarını destek için gelebilen bir avuç Ürdünlü heyecanan oturup kalktı e takımlarına moral vermeye çalıştı.

Bütün bu heyeçan kadın haklarının gündeme getirilmesi amacıyla düzenlenen dostluk maçı içindi.

Filistin Bayan Milli futbol takımıyla, Ürdün Bayan Milli Futbol takımının karşı karşıya geldiği maçı Filistin Başbakanı Salam Fayyad ve bakanların yanı sıra kadın hakları kuruluşlarından temsilciler de izledi. Filistin Başbakanı Salam Fayyad, bu anlamlı günün ülke tarihinde unutulmayacak bir gün olduğun ve spor tarihinde önemli bir yere sahip olduğun söyledi

Maç oldukça çekiymeli geçti. Ama olağanüstü çekiymeden galip çıkan taraf olmadı. Gol düellosu 2-2  bitti.

İşte o maçtan ilginç fotoğraflar:

(Haber 7 - Fotoğraflar: AP)

Filistinli ve Ürdünlü kadınlar savaştı: 2-2
GALERİYE GİT
YORUMLAR 15
  • 14 yıl önce Şikayet Et
    boşversenneolacaki. isarailin kadınlarını oynatsan iyiyioalacaktı mehmet fıstıkçıoğlu
    Cevapla
  • 14 yıl önce Şikayet Et
    bence boşyere. neolacaki keşke israilin kadınları olsaydı daha iyioalcaktı
    Cevapla
  • Faruk Bulut 14 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa İsmail Emelek Yorum Kabiliyetiniz ''0''. Ne Provakatörüm Nede Başka Birşey Gördügüm şeye yorum yazarım Vede Gördügüm Dogru Siz Gözlerinizi kontrol Ettirin Derim. Ayrıca Bu Bacakları Kapalı Olsa Dahi Öylece Futbol Oynayabilirler anlamına Gelmez Güzelim Dinimiz Kadınlara Okadar Deger Veriyor Ve Erkege Oldugu Gibi Kadına İlimde bilimde önde olmasını emrediyor okuyun diyor ama yaptıgınız hareketler yasadıgınız hayat islama ters düsmesin diyor.Yorumda anlatmaya calıştıgım oydu okurken ilk aklınıza gelen yorumu yapmayın bi yorumlayın önce vesselam
    Cevapla
  • Mustafa ismail EMELEK 14 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Bulut'a. Sevgili Faruk Bulut fotoğraflara iyi bakmadın galiba başı kapalı olanların bacaklarıda kapalı körmüsün, yoksa provokatörmüsün yoksa haberin içeriği önemli diil ben laf olsun diye yazıyımlardanmısın?
    Cevapla
  • Mustafa ismail EMELEK 14 yıl önce Şikayet Et
    Yapma Haber7. Savaştıda ne demek oluyor. Bu kadınlar türkiye de yapılamayan birşeyi yapıyorlar milli maç oynuyorlar hemde kılık kıyafetlerinin önemi olmadan siz ne yapıyorsunuz savaştılar diye başlık atıyorsunuz yazıklar olsun hiç yakıştıramadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle