Arda Turan'ın yeni kramponu

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, Nike’ın maç sırasında kontrolü ele geçirmek ve fark yaratmak isteyen futbolcular için tasarladığı yeni kramponu CTR360 ile ilk maçına çıkıyor.

Arda Turan'ın yeni kramponu
Arda Turan'ın yeni kramponu
GİRİŞ 02.10.2009 10:34 GÜNCELLEME 02.10.2009 10:34

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın Pazar günü oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçında ilk kez giyeceği Nike CTR360 Maestri, maç sırasında kontrolü eline geçirmek ve fark yaratmak isteyen futbolcular için tasarlanmış yepyeni bir futbol kramponu.... Bu krampon, Nike’ın piyasaya sürdüğü tamamen yeni dördüncü silo ürünü olma özelliğini taşıyor. CTR360 Maestri, her bir kramponda yer alan benzersiz kullanıcı kodu ile gelişmiş bir ürün deneyimi sunuyor.

Kontrol, her zaman futbolun en temel kurallarından biri olmuştur. CTR360 Maestri, topu kontrol etme yetenekleri sayesinde oyunu usta bir sanatçı gibi işleyen futbolcuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış.

Pas alma ve verme, topu kontrol etme ve etkili bir şekilde ayağından çıkarma sırasında CTR360 Maestri, benzersiz bir kontrol mekanizması sunuyor.

kullan

Hassasiyetle tasarlanan dış taban, oyuncunun topu tutma ve kontrol etme yeteneğini en üst düzeye çıkarırken, temel temas noktalarında kullanılan gelişmiş üst yüzey topu yakalamada ve çıkarmada etkili oluyor.

Kramponda, kanguru derisiyle aynı kavrayış ve dokunuşu sunan Kanga-Lite adındaki eşsiz sentetik malzeme kullanılmış.

KAYNAK: HABER7