Ronaldo, Messi'ye taş attı!

Portekizli futbolcu taraftarlar tarafından yuhalanmasının kendisini etkilemediğini hatta motive ettiğini söylerken, Messi'yi de kızdıracak açıklamalar yaptı.

Ronaldo, Messi'ye taş attı!
Ronaldo, Messi'ye taş attı!
GİRİŞ 15.06.2009 00:01 GÜNCELLEME 15.06.2009 00:01
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Ronaldo "Beni sevenler olduğu gibi, sevmeyenler de var. Bu çok normal. Tribündeki insanların ıslıklaması beni motive ediyor. Kötü sözler duymak ya da nefret dolu gözlerle bakan kişiler görmek beni pek ilgilendirmiyor. Bazen kötü oynuyorsam, (ki bu çok az olur) kendimi kötü hissederim. İyi bir oyuncu olduğumun ben de farkındayım. Kariyerim açısında daha da başarılı işlere imza atma amacındayım' dedi..

Messi'ye de göndermelerde bulununan yıldız otuncu, 'Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim. Kimseyle kendimi aynı kefeye koymuyorum. Messi'nin de kıskanılcak bir tarafının olduğunu düşünmüyorum' dedi.

YORUMLAR 53
  • mesut duman 14 yıl önce Şikayet Et
    büyük keyif. messi şu anda dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu. Top ayağında iken çalım yememek için kimse yaklaşamıyor bile. messi yi izlemek bir keyif. sadece messi için maç izlenebilir. ronaldo nun çok yönlü futbolcu olması takımına çok şey katabilir. ama seyirci olarak bizlere pek bir şey vermiyor.
    Cevapla
  • ahmet 14 yıl önce Şikayet Et
    messi ronaldoya çalım atınca mecburen o da taş atacak çalım atamıyor malum... :))) komik işte futboldan anlamayanlar onu en iyi seçiyor ya gülüyorum onlara da.......
    Cevapla
  • sefer KIBAROGLU 14 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo mu?. Güldürmeyin Allah askina Messi gibi bir yetenegin yanina bile yanasamaz. Üstelik Maradona,Ridvan Dilmen ... ve daha niceleri Messi,nin cok büyük bir yetenek oldugun da hem fikirdirler. Ronaldo önce efendiligi,tevazuyu ögrensin..sonra eger messi marsa transfer olmadan yetisirse ondan futboluda ögrenir..ayrica iniesta bile Ronaldo dan kat kat iyidir....
    Cevapla
  • MüslümanTürk 14 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu olmuş ama adam olmamış. Kendini beğenmiş ukala ve ahmak ın biri tamam iyi futbolcu ama iyi futbolcu olması doğru oldunu göstermez..Messi den belki iy olabilir ama messi gösterdi ona kupa macında artı messinin attığı kafa gölünü herkes atamaz..onuda gördük o macta..
    Cevapla
  • Ali Serhat Esen 14 yıl önce Şikayet Et
    messi degil c.ronaldo. ronaldo messiden iyi topcudur.ikisindede calim ve teknik vardir.ama ronaldoda ayrica hava topu,frikik,sert sut ve uzaktan sut yetenegide vardir.ronaldo gecen sene dunyanin en zor ligi premier ligte sag acik oynayip gol krali olmus,takimi tek basina sampiyon yapip avrupa sampiyonu yapmistir.barcada herkes takima fazla katki sagliyor.c.ronaldo portekizi bile dunya 4. su yapmistir ama messili arjantinin hicbir basarisi yoktur.bu yıl kim sampiyon olur bilmem ama c.ronaldo istatistiklerde messiyi gecer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle