Grubumuzda puanlar ve kalan maçlar

Türkiye, İspanya mağlubiyetleri ve Bosna'nın da kazanması ile gruptan çıkma şansını zora soktu. İşte kalan maçlar ve puan durumu:

Grubumuzda puanlar ve kalan maçlar
Grubumuzda puanlar ve kalan maçlar
GİRİŞ 02.04.2009 01:25 GÜNCELLEME 02.04.2009 01:25
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Grubumuzun sürpriz takımı Bosna Hersek, Belçika'yı sahasında da yendi ve 2 maçta aldığı 6 puanla 2 maçta sıfır çeken Millilerimizin 4 puan önüne geçti !..

Bosna Hersek hafta sonu deplasmanda 4-2 yendiği Belçika karşısında bu gece de hızlıydı !.. Wolsburg'da oynayan Dzeko'nun 12 ve 14. dakikalarda attığı 2 golle 2-0 öne geçen Bosna Hersek, Belçikalı Witsel'in 61. dakikada atılmasıyla daha da rahatladı. 87. dakikada Swerts farkı bire indirdi ama Bosna maçı 2-1 kazanarak puanını 12'ye yükseltti.

Bu maçların ardından oluşan puan durumu şöyle:

kullan

Grupta oynanan ve geride kalan maçlar ise şöyle:

kullan

YORUMLAR 32
  • Turgay Mert 15 yıl önce Şikayet Et
    TURKİYE ELVEDA......... TÜRKİYE AFRikaya gidemicek.. galiba arkadaşlar bu hoca ile ancak izlemeye gider....terim.bile bile ladess vatan hayini olur sa şaşmam........!
    Cevapla
  • erkan efe 15 yıl önce Şikayet Et
    ah fatih hocam ahhh... daha i.üzülmezi ilk 11 de görünce eyvah dedim.bu grup en basit grup.ispanyayı yenemeyecek takım değiliz ama estonyayı bile yenemezken çıkma şansımız yok herhalde..yazık vatandaşa.sporcular için hava hoş.ha 1 milyon ha fazla.yani vah bize vahhh....
    Cevapla
  • fatih_antalya_1980 15 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim İstifa. Almanya'ya gidememek tehlikesi belirdiğinde Ersun Yanal gönderdik. Şimdi G.Afrika'ya gidememek tehlikesi belirmiştir. Tutarlılık Fatih Terim'i göndermekten geçer. Bir soru: Mustafa Denizli, Beşiktaş'ta oynama kapasitesi görmediği Batuhan'ı küme düşmemek için oynayan Eskişehir'e gönderirken acaba Batuhan'ın oynaması nedeniyle Milli Takım Beşiktaş'dan küçük Eskişehir'le aynı ayarda mı? Yoksa Mustafa Denizli mi oyuncu kalitesinden anlamıyor yoksa Fatih Terim mi?
    Cevapla
  • murat yörüdü 15 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takım ve Guiza. Milli Takımımız Bu Gruptan 2. Çıkıp Dünya Kupasına Gidecek Ben Bundan Eminim. Herkez Yok Yıldıray Yok Bilmem Ne Hoca Birşey Yapıyorsa Saygı Duyulması Gerekir Futbolu İyi Biliyorum Diyen Varsa O zaman Antrenör Olsunda Yapsın Görelim... Guiza ya Kızanlar Boşuna Kızmayın Adam Milli Takımı İçin Oynuyor ve Görevini Yapacak FB de Oynuyor Ordan Para Kazanıyor Diye Kıyak Geçecek Değil...
    Cevapla
  • volkan thmkn 15 yıl önce Şikayet Et
    bosna çıktı.. mucize olmazssa bosna çıkar bu gruptan. öncelikle deplasmana bosnaya gidicez. hadi yendik diyelim.son maçında herşeyi garantilemiş ispanya deplasmanda bosnayımı yenecek? hiç sanmam.ermenistanı, estonyayı yenerek havalara girilmiyo sayın sinyor. avrupa şampiyonasında 3. yapmış. ee şenol güneşte dünya kupasında 3. yaptı. ama gitti. sinyor terim mümkünse triplerini başka ülkede yap.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle