Türkiye'nin grubunda son puan durumu

19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye'nin 5. Grup'taki 5. maçında, deplasmanda grubun lideri İspanya'ya yenilmesi sonrası sıralamayı değiştirdi.

Türkiye'nin grubunda son puan durumu
Türkiye'nin grubunda son puan durumu
GİRİŞ 29.03.2009 06:48 GÜNCELLEME 29.03.2009 06:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gruptaki ilk yenilgisini İspanya deplasmanında alan ay-yıldızlı ekip, bu sonuçla grupta 8 puanla 1 basamak geriledi ve 3. sıraya indi.

Grupta bugün yapılan diğer karşılaşmalarda, Ermenistan ile Estonya 2-2 berabere kalırken, Bosna-Hersek, deplasmanda 7 puanlı Belçika'yı 4-2 yendi. Bu sonuçla Bosna-Hersek, 9 puana yükselerek 2. sıraya çıktı.

İspanya'nın 15 puanla lider olduğu 5. Grup'ta, bugün yapılan maçlar sonucunda oluşan puan durumu şöyle:

kullan

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • memet candan 15 yıl önce Şikayet Et
    reis47. ya herkonuda ahkam kesen hıncal uluç nerde görmüyomu hataları 90 dk boyunca ibrahim üzülmez oyunda tutulurmuya türkiyeyi o batırdı sol kanat çöktü adam nerde duracağını bile bilmiyor nedense herzaman ilk 11 de çıkıyor ben olsam o adamı mahalle takımında oynatmam duy fatih hoca duy..
    Cevapla
  • Ferhat 15 yıl önce Şikayet Et
    Yenmeliler. Çarşamba günkü maçı kesin yenmeliyiz.Aksi takdirde Türkiye'nin işi çok zor.
    Cevapla
  • ahmet k 15 yıl önce Şikayet Et
    2.maça.... maça güzel başladık ama yine her zamanki gibi çok koşan taraf bizdik ve yordular bizi.2.yarıda adamlar iyi paslaşmaya başladılar.Nitekim ki Fatih hoca orta sahayı güçlendirmek için Ayhan'ı sürdü ama Semih'in yerine olması yanlıştı.Oyun 0-0 sürerken 4-5-1 sistemiyle nihatı forvet arkası yapıp semihi tek forvet oynatmalıydı bu sayede arda turan ibrahim üzülmeze daha çok yardım ederdi.Sonuçta olan oldu İnşallah hocalar ders çıkarmışlardır.Ama biz İspanya'yı yenecek güçteyiz.
    Cevapla
  • Tolga Sarı 15 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık. Bu Fatih terim düşsün artık yakamızdan. Dünyanın en kolay teknik direktörlüğü milli takımınki. Ben bile bundan daha iyi sonuçlar alırdım.En kötü bunun aldkıları sonucu alırdım.Kadroya bak İ. Üzülmez - Emre B. Formda olmayan Nihat UMutlarını bağladığı Tuncay. Yok mu koskaca Türkiyede başkaFatih teeke nerede mesela Trabzonda egemen var bursasporda defansta ibrahim var M yıldız var. Bunun amacının günü kurtarmak olduğu besbelli.Kadroda gelecek hiçin hiçbirşey yok.
    Cevapla
  • ali karabay 15 yıl önce Şikayet Et
    elimizden ka.irdik. ya dun cileden ciktim yenebilecek gucu sahiptik dedim nitekimde oyle oldu oyle vasat bir oyun sergilediler ki iki takimda.taraftar ve izleyecegiler bir anlam veremedi.bence dun biraz daha ayaga top yapsakdik yener belkide farkli bir sonuc alirdik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle