Hamit Altıntop'un Sibel Kekilli isyanı

Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, son günlerde bazı basın yayın organlarında kendisi ve kardeşi Halil'le ilgili çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Hamit Altıntop'un Sibel Kekilli isyanı
Hamit Altıntop'un Sibel Kekilli isyanı
GİRİŞ 06.03.2009 00:05 GÜNCELLEME 06.03.2009 00:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Futbol yaşantısını Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te sürdüren milli futbolcu Hamit Altıntop, son günlerde bazı basın yayın organlarında kendisi ve kardeşi Halil'le ilgili çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Almanya Federasyon Kupası'nda Bayer Leverkusen'e 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan ve kupaya veda eden Bayern Münih'te top koşturan milli futbolcu Hamit Altıntop maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hamit, hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yayınladığı Tam Saha Dergisi'nde kendisi hakkında yayınlanan ve Mesut Özil için söylendiği belirtilen 'Bir insan ya Türk'tür ya da Alman' şeklindeki sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Hamit, bu cümleyi Mesut Özil için kullanmadığını ve sözlerinin Mesut için söylenmiş gibi çarpıtıldığını vurgulayarak, "Ben onu Mesut'la ilgili söylemedim. Mesut benim sevdiğim bir arkadaşımdır. Ben bunu genele söyledim. Bu benim kendi düşüncem ve kendi felsefemdir. Ben ona inanıyorum. Ve ben hiç kimsenin adını da vermedim" dedi.

Son olarak kardeşi Halil Altıntop'la ilgili olarak bir gazetede Sibel Kekilli ile aşk yaşadığı haberlerine içerlenen Hamit, "Tanışmıyorlar ve birbirlerini tanımıyorlar. Öyle bir şey yok. Kesinlikle öyle bir şey yok. Türkiye'de böyle şeylerin yayınlanması beni üzüyor" dedi.

Hamit, haberlerin ailesini nasıl etkilediği şeklindeki bir soruya ise "Böyle haberleri yazan utansın" diye cevap verdi.

YORUMLAR 8
  • SUAT AKBAY 15 yıl önce Şikayet Et
    Hamit Halil Altıntop Kardeşler En iyi Temsilcilerimizdir. Başlığı gördüğümde zaten inanmadım böyle bir habere.Hamit ve Halil gerçekten helal süt emmiş gurbetçilerimizdir.Ben onları yetiştiren ananın kurbanı olurum.Yazıklar olsun medyamıza..
    Cevapla
  • Hakan Özdemir 15 yıl önce Şikayet Et
    Remzi TURHAN e. Sibel Kekili kim derken ciddimi soruyosun:))
    Cevapla
  • Ünal Ünal 15 yıl önce Şikayet Et
    titre kendine gel. isin temelinden ele almassak böyle problemleri cözemeyiz akp geldi ne degisti bundan sonrada hic bir sey degismez cünki kapitalizmin iki cocugu akp ve medya biri uysal biri asi onun icin bu ailenin tümüne karsi olmadiginiz sürece istedigimiz bir yapi kurulamayacaktir,o zaman isin ehline verin, saadet var fark var
    Cevapla
  • Alparslan Demir 15 yıl önce Şikayet Et
    Bir Medya yalanı daha. Zaten hep yalanlar içindeler.. Yalan bi haberdir inanmıyorum bende birde kekilli kimki bu adamlarla işi olsun yani bula bula bu kadınımı kendine yakıştırsınlar imkansız bukadar adı çıkmış bir kadınla hiç inandırıcı gelmiyor :) Birde nereli olduğundan söz etmişsiniz Halil- Hamit Altıntop Bunlar Malatyalıdır.
    Cevapla
  • İsmail Hakkı ŞEN 15 yıl önce Şikayet Et
    '. yalan haber yapanlara ne zaman ceza uygulanmaya başlanacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle