Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu'yla anlaştı

Malatyaspor'da teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandı.

Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu'yla anlaştı
Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu'yla anlaştı
GİRİŞ 26.11.2008 11:57 GÜNCELLEME 26.11.2008 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandı.

Kulüp basın sözcüsü Cebrail Mungan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osman Gökhan'ın istifasından sonra Hamza Hamzaoğlu ve bir teknik direktörle daha görüştüklerini, ikisinden birini getirmeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Geçen Pazartesi günü yönetim kurulunun yaptığı toplantıda, tercih konusunda başkan Haşim Karadağ'a tam yetki verildiğini ifade eden Mungan, şöyle konuştu:

''Başkan Haşim Karadağ, Hamza Hamzaoğlu'ndan yana tercihini kullandı. Hamza Hamzaoğlu'nu herkes biliyor. Hamzaoğlu, futbolcu olarak Malatya'ya geldiğini, Malatyaspor'u takip ettiğini, Malatyaspor'un çok ateşli taraftarı olduğunu bildiğini söyledi. Hamza Hamzaoğlu'nun geçmiş sporcu kişiliği, genç milli takımda çalışmış olması ve gençlere önem vermesi de dikkate alındı. Tercihimizi genç ve dinamik ve bir teknik adamdan yana kullandık. Hamzaoğlu ile başarılı olacağımıza ve uzun süre çalışacağımıza inanıyoruz.''

Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcılıklarına Yıldırım Uran, Fuat Nihat Buruk, kaleci antrenörü olarak da Metin Mert'in getirildiği bildirildi.

Bu arada, bu sabah erken saatlerde futbol şube sorumlusu Ayhan Akman ile Malatya'ya gelen Hamza Hamzaoğlu'nun tesisleri gezdiği, futbolcularla tanışarak kahvaltı yaptığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • faruk mehmet avcu 15 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı. hamza futbolcu kimliği harici örnek gösterilecek insan hayırlı olsun malatyaspora başarılar.
    Cevapla
  • niyazi dilek 15 yıl önce Şikayet Et
    yeni hoca. yeni hoca yeni bir heyecan!.. sıkı tutulursa ilk 6 hedefi uzak değil. hamza'ya başarılar...
    Cevapla