GS'li Alpaslan Dikmen kazada öldü

Galatasaray'ın ünlü tribün grubu ultAslan'ın genel koordinatörü olan ve aynı zamanda tribünlerin en sevilen isimleri arasında gösterilen Alpaslan Dikmen geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

GS'li Alpaslan Dikmen kazada öldü
GS'li Alpaslan Dikmen kazada öldü
GİRİŞ 27.09.2008 12:42 GÜNCELLEME 27.09.2008 12:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen'in Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'in, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur. Alpaslan Dikmen anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılara sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağ olsun."

Alpaslan Dikmen'in Bayram tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte karayoluyla Antalya'ya gitmekte olduğu öğrenildi.
Galatasaray taraftarları arasında büyük saygınlığı olan Alpaslan Dikmen için Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Alpaslan dikmen, sanki süpermen, sanırsın batman, ooooooooooooo" adlı bir şarkı bile bestelemişlerdi.

(İHA) 

YORUMLAR 14
  • İlhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şuan aklıma geldi yıl oldu 2014... Keşke burda olsaydın be abi keşke... uA
    Cevapla
  • vedat yıldırım 15 yıl önce Şikayet Et
    başımız sağolsun. allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim
    Cevapla
  • ultrAslan 15 yıl önce Şikayet Et
    BİZE CENNET TRUBUNUNDEN YER AYIR ALPARSLAN ABİ:'(( uA!!. Söle abi biz sensız ne yapacagız şimdii...Adam gibi adamdın nede guzel anlatırdın Gs aşkını nede güzel yayardınn...Biliyorumm sen bır kazaylaa bırakmassın bizi herzaman yanımızda olacaksınn...Mekanın cennet olsun seni unutmayacagız..Alparslan Abi.....uA!!!
    Cevapla
  • burak kadir 15 yıl önce Şikayet Et
    başımız sağolsun mekanı cennet günahları af olsun. Böyle üzüntülü bi günde ultrAslanı yalnız bırakmayan ve resmi sitelerinin direk ilk sayfalarında acınız acımızdır diyen GFB ve ÇARŞI grubuna ultrAslan grubu olrak teşekkür ediyoruz ebedi dosttluğa yakışan hareketler yapan bu kardeş taratfar grublarına yapmış oldukalrı bu güzelliğin bir ömür sürmesini diliyoruz.tekrar başımız sağolsun alparslan abimizin ailesine allahdan sabır kendisinede allahtan rahmet diliyoruz ..ultrAslan....seni unutmayacak
    Cevapla
  • ömer faruk sanal 15 yıl önce Şikayet Et
    Başımız Sağolsun. Tribünümüzün cefakar liderinden Alpaslan abimizi rahmetle yad ediyorum. Cenab-ı Hakk mekanını cennet kılsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle