Dev adam Dünya Boks Şampiyonu

Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonası'nda dün gece yapılan maçta Rus boksör Nikolai Valuev ile Amerikalı John Ruiz karşılaştı.

Dev adam Dünya Boks Şampiyonu
Dev adam Dünya Boks Şampiyonu
GİRİŞ 31.08.2008 12:39 GÜNCELLEME 31.08.2008 12:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen organizasyonda Rus boksör 12 raund sonunda, puanla rakibini yenmeyi başardı ve dünya şampiyonluğu kemerini aldı.

Fakat bu boks maçını diğer maçlardan ayıran önemli bir ayrıntı vardı. Rus boksör Nikolai Valuev, tam 2 metre 13 santim boyunda ve 144 kilo ağırlığında idi. Annesi ve babası 1.65 santimetre civarında olan Valuev'in dedesi ise 2 metre 22 santimetre idi.

Nikolai Valuev ve John Ruiz maç boyunca başa baş bir mücadele sergilelediler. Rakibini puanla yenmeyi başaran Rus boksör, raund aralarında köşesine oturduğu zaman, ayakta olan antrenöründen bile uzun kalıyordu.
( Hürriyet)


kullan

YORUMLAR 5
  • fevzi demirci 15 yıl önce Şikayet Et
    bir gün. bu adamı kimin döveceğini çok merak ediyorum. boksör olsam bu herifle karşılaşmak istemezdim her halde.
    Cevapla
  • ismail dağ 15 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu işleri. Herif yarma gibi bırak ta şampiyon olsun ama kick-box ta gökhan saki fırtınası esiyor bunu kimse bilmiyor.. nasıl devirdi 2 tane amerikalıyı ..
    Cevapla
  • imdat ülker 15 yıl önce Şikayet Et
    şaibeli maç. maçı baştan sona izledim bu dev adam resmen dayak yedi ama maçın organizasyonunu kendileri yaptıkları için hakemler resmen puan verirken fener maçının hakemi gibi taraflı puan verdiler...
    Cevapla
  • oktay karahasan 15 yıl önce Şikayet Et
    yuh. adam insan üstü bi yaratık gibi böyle maçmı olur?neresi adil bu işin.
    Cevapla
  • tuncayzahid 15 yıl önce Şikayet Et
    yalan dan şampiyon. maçı seyrettim, baştan sona kadar luis öndeydi şampiyonluk onun hakkıydı, ama hakkını yediler ve valuev e bıraktılar. bu oyunlar yalan olmuş, kimin parası çoksa o şampiyon... maçı seyrederseniz, söylemek istediğimi anlarsınız...
    Cevapla