Süreyya Ayhan'ın cezası 4 yıla indi

Tahkim kurulu 1500 metre Avrupa Şampiyonu koşucu Süreyya Ayhan'ın ömür boyu men cezasını 4 yıla indirdi

Süreyya Ayhan'ın cezası 4 yıla indi
Süreyya Ayhan'ın cezası 4 yıla indi
GİRİŞ 30.05.2008 15:52 GÜNCELLEME 30.05.2008 15:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu, Atletizm Federasyonu Ceza Kurulu tarafından milli atlet Süreyya Ayhan Kop'a verilen ömür boyu pistlerden men cezasını 4 yıla indirdi.


ATLETİZM FEDERASYONU, FERDİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERECEK


Öte yandan, Atletizm Federasyonu, Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ödüllendireceği bildirildi.


Federasyondan yapılan açıklamada, Türkiye şampiyonalarına daha fazla katılımın sağlanmasını ve başarılı elit atletlerin performanslarının ödülle değerlendirilmesini hedefleyen yönetim kurulunun, 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde İzmir'de yapılacak Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda en yüksek IAAF puanını elde eden 10'ar bayan ve erkek atleti nakit para ile ödüllendirileceği belirtildi.


Aralarında Eşref Apak, Elvan Abeylegesse, Nevin Yanıt, Özge Gürler, Ercüment Olgundeniz, Selim Bayrak, Recep Çelik, Halil Akkaş, Nagihan Karadere, Sultan Haydar, Türkan Erişmiş, Swetlana Sudak gibi elit atletlerin yer aldığı çok sayıda sporcu 2 gün boyunca dereceye girebilmek için mücadele edecek.


Federasyon, ilk 10 sırayı alan atletlere 4 bin YTL ile 500 YTL arasında değişen para ödülleri verecek.

YORUMLAR 6
  • Erdal Kahraman 15 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Bitmiş. 4 Yıl sonra ne yapacak? O kendini bitirmiştir zaten. Yarışmayan şampiyonumuz... Belki antrenörü (eşi) çalıştırırsa, master (yaşı geçmiş..) kategorisinde derece gelir
    Cevapla
  • Murat Buyuklu 15 yıl önce Şikayet Et
    memleket düşmanı tahkim. biz türkler yürümeyi dahi beceremezken bu kız bu ülkede atletizm de varmış dedirtti. acaba bu tahkim üyeleri kendi işleri için illegal yollara hiç girmemiş mi de dopingi böyler neticelendiriyorlar? hepsi sütten çıkmış ak kaşık mı?
    Cevapla
  • Serkan Seker 15 yıl önce Şikayet Et
    komedi. 3 yıldır zaten yarışmıyor..4 yıl daha eder 7 sene.ne yapacakmış 4 yıl sonra kuş mu konduracak?yazık etti kendine..zaten aldığı dereceler de kuşku uyandırıyor,demek ki doping sayesinde.bu halkın güvenini istismar etti,paralarını çaldı.Sporcu ahlakından önce insan ahlakı gerekir buna..
    Cevapla
  • Serkan Seker 15 yıl önce Şikayet Et
    göreceğiz hep birlikte. Bu işin trajik sonuçları 3-5 yıl içinde çıkacak ve toplum olarak çok acı çekeceğiz.Özellikle çocuklarımız.Bakalım Melih efendi o zaman nerde olacak ve kendini nasıl savunacak..Yazık oluyor..
    Cevapla
  • YUKSEL CALISKAN 15 yıl önce Şikayet Et
    evinin bahçesinde. Dört yıl sonra evinin bahçesinde koşar ancak en iyisi bıraksın bu işi meşgul etmesin insanları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle