Yılın takas önerisi: Yattara-Totti

İtalya'da sezonu Inter'in ardından 2. sırada bitiren Roma, Bordo Mavili takımını Gineli yıldızı Yattara'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.İddialara göre Roma, Yattara ile anlaştı.

Yılın takas önerisi: Yattara-Totti
Yılın takas önerisi: Yattara-Totti
GİRİŞ 22.05.2008 04:21 GÜNCELLEME 22.05.2008 04:21
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Serie A devi Roma, Trabzonspor'un Gineli yıldızına talip oldu. Bordo-mavili takım, 5 milyon euro+1 oyuncu teklifine 'Totti'yi isteriz' yanıtı verdi. Pazarlıklar sürüyor.

Roma Kulübü yetkilileri, Trabzon'a gelerek bordo-mavili takımla pazarlıkalara başladı.

Maraton.com'un haberine göre kapıyı 3.5 milyon eurodan açan İtalyanlar, Trabzonspor'dan 15 milyon euro cevabı aldı. Roma yetkilileri teklifi 5 milyon euro ve bir oyuncuya yükseltince, Trabzonspor yönetiminden gelen yanıt ise oldukça ilginç oldu. Bordo-mavili yöneticiler Yattara için, 5 milyon euro ile Roma'nın ve dünya futbolunun büyük yıldızı Francesco Totti'yi istedi.




Pazarlık bu noktada tıkanırken, Roma'nın Yattara'yla anlaştığı ve bordo-mavili yönetimi ikna için çalışmaları sürdürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 70
  • emre altıparmak 15 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en büyük şehir takımları. sıralamayı bilmem zaten öyle bir sıralamada yoktuk ama şunu söyleyebilirim 1. Barcelona 2. Madrid takımları 3. Roma 4. Manchester diye başlasak o kadar çok şehir takımı sayarız ki Trabzona sıra geldiğinde sanırım 6 sıfır atmak gerekebilir sıralamadan birisi Dünya\'nın en büyük şehir takımlarından biri demişte hangi dünya sanırım onun hayal dünyasında
    Cevapla
  • orhan dikmen 15 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber bu . trabzonspor baskanı acıklama yaptı konuyla ilgili yalandan baska haber degil bu
    Cevapla
  • Yeniçeri 15 yıl önce Şikayet Et
    Totti şehri beğenmez dolayısıyla gelmez diyorsanız doğru. Ama Trabzonspor\'u beğenmemek gibi bir şansı yok. Kendinizi kandırmayı bırakın. Trabzon dünyanın en büyük şehir takımlarından biridir.
    Cevapla
  • osmanlı.61 15 yıl önce Şikayet Et
    şehre gelmez totti. trabzon şehrine en uyduruk yabancılar bile gelmezken totti nasıl gelsin :)
    Cevapla
  • Paşadağlı 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl haber?. Sayın haber / yoneticileri bu duyumu nerden ve kimlerden aldınız bilmiyorum ancak futbolla ilgili herkez bu habere cok gulecektir.Francesco Totti Roma ile sembolleşmiş en iyi dönemlerinde gelen transfer tekliflerini bu şehir için geri çevirmiştir , sağ omuzuna Sezar sol omuzuna Collessium dövmelerini kazıtarak Romaya olan bağlılığının ne denli olduğunu göstermiştir. Bu adam parasızmı kaldı? Romaya aşkı sönümü verdi? Hem Trabzonda ne işi var?Kusura bakmayın ama bu habere kargalar bile güler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle