Denizlispor Kurtar'la yollarını ayırdı

Denizlispor'da, sözleşmesi feshedilen teknik direktör Güvenç Kurtar, tesislerden ayrıldı. Denizlispor'u sezon bitimine dek Tuncay Özbek çalıştıracağı belirtildi.

Denizlispor Kurtar'la yollarını ayırdı
Denizlispor Kurtar'la yollarını ayırdı
GİRİŞ 30.04.2008 19:30 GÜNCELLEME 30.04.2008 19:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeşil-siyahlı ekip, çalışmalarını antrenör Tuncay Özbek gözetiminde sürdürdü. Özbek'in, sezon bitimine dek takımı çalıştıracağı belirtildi.

Teknik direktör Kurtar, tesislerden ayrılışı öncesinde gazetecilerle vedalaşırken, kararın her iki taraf için de hayırlı olması dileğinde bulundu.

Denizlispor'dan ayrılma zamanının geldiğini düşündüğünü ifade eden Kurtar, "Bizim antrenörlüğümüz nöbet gibi oluyor zaten. Böyle nöbet sırası bitince gidiyoruz, başka takımlarda çalışıyoruz. Hem Denizlispor için hem de bizim teknik heyet için hayırlı olur inşallah" dedi.

Denizli'de kaldığı sürede çok güzel günlerinin geçtiğini belirten Kurtar, "14 ay oldu ama dolu dolu geçti. Geçen sene çok stresliydik, çok zor günler geçirdik. Ligde kalmayı başardık. Bu yıl daha evvelki 2 yılın acısını çıkarttık ve çok daha rahat ettik. Sezon bitimine 6 maç kala ligde kalmayı garantiledik. Bana ve ekibime destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kurtar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah kısa zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum. Denizlispor'a da bundan sonraki maçlarda ve sezonlarda başarılar diliyorum. Herhangi bir kırgınlık yok. Böyle birşeyin olacağını herkes biliyordu. Anlaşarak ayrıldık, gayet normal. Şu anda görüştüğüm bir takım yok. Ama şimdi hem Denizlispor açısından hem de benim açımdan iyi oldu. Hiç olmazsa 2 haftalık bir vakit kazandık. Herkes birbirinin önünü açtı. Kulüp benim, ben de kulübün önünü açtım. Kulüp, çalışacağı bir teknik adamla şimdiden anlaşabilir, transferlerini ona göre yapabilir. Biz buradayken yurtdışına gidip hiçbir yabancı futbolcu izleyemedik. Şimdi o şansımız var. Yurtdışına gidip yabancı futbolculara bakacağız. Bir yere gittiğimiz zaman en azından transfer edebileceğimiz isimleri belirleriz. O açıdan iyi oldu."


-ÇETİN: "KURTAR'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"-


Denizlispor Kulübü Genel Menajeri Özhan Çetin ise Güvenç Kurtar'a, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İyiniyet çerçevesinde karşılıklı görüşüp gelecek sezon kendisiyle çalışmak istemediklerini Kurtar'a ilettiklerini belirten Çetin, "Dostane bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisine de bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettik" dedi.

Bundan sonraki çalışmalarında Kurtar'a başarılar dilediklerini ifade eden Çetin, şöyle konuştu:

"Ligin bitimine 2 hafta var. Şu an için antrenörümüz Tuncay Özbek bundan sonraki çalışmalarımıza devam edecek. Sezon bitiminde yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeleri yapıp önümüzdeki yıl takımımızı çalıştıracak teknik direktörü belirleyecektir. 2 hafta içinde 6 puan alıp ligi en kötü 6. sırada tamamlamak istiyoruz. Oyuncularımıza bu yönde telkinlerde bulunuyoruz. Tabii ki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, ligin tempolu ve hareketli takımlarından birisi. Karşılaşmaya mutlak galibiyet için gideceğiz. İnşallah orada galip gelirsek büyük bir ihtimalle ligi 6. sırada bitireceğiz."

YORUMLAR 1
  • ERDEM ESİN 15 yıl önce Şikayet Et
    ZİYA DOĞAN\'I ÖNERİRİM:). Küme düşmek istiyorsanız tabii:) Trabzonu enkaza çeviren bir adam büyük adamdır:)
    Cevapla