Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Derbide taraftar olmayacak...

Süper Lig 26. haftada dev derbiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar devam ettirmek isteyen Galatasaray ve Beşiktaş kozlarını Türk Telekom Arena’da paylaşıyor. Taraftarların heyecanla beklediği Galatasaray Beşiktaş maçı hangi gün, derbi hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Galatasaray Beşiktaş maçı ile ilgili tüm gelişmeler…

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Derbide taraftar olmayacak...
Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Derbide taraftar olmayacak...
GİRİŞ 15.03.2020 18:02 GÜNCELLEME 15.03.2020 18:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yapan Galatasaray ligde oynadığı son 9 karşılaşmada 8 galibiyet çıkarmayı başardı. Fatih Terim ve öğrencileri şampiyonluk yolunda en önemli rakipleri Trabzonspor ve Başakşehir’İn karşılaşacağı hafta kendi taraftarı önünde ezeli rakibi Beşiktaş’ı mağlup ederek şampiyonluk  hesaplarını yapıyor. Muslera ve Falcao’nun yükselen formu Galatasaray teknik ekibi ve Terim’in yüzünü güldürüyor. Bu sezon Süper Lig’de 18 takım içerisinden en az gol yiyen takım olma başarısını gösteren Galatasaray’da kaleci Muslera bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada kalesinde sadece 20 gol gördü. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve performansı eleştiri konusu olan Falcao ise yükselen performansı ile dikkat çekiyor. Kolombiyalı forvet süre aldığı son 7 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi. Deplasman takımı Beşiktaş’ta ise Sergen Yalçın yönetiminde istikrarlı sonuçlar almaya devam ediyor. Beşiktaş teknik direktörlüğünde 6 karşılaşmaya çıkan Sergen Yalçın sadece Başakşehir ve Trabzonspor karşılaşmalarında puan kaybı yaşadı. Süper Lig’de zirve mücadelesini yakından ilgilendiren Galatasaray Beşiktaş maçı hangi gün oynanacak? Mücadele hangi kanaldan yayınlanacak işte dev derbinin detayları…

 

DEV DERBİDE TARAFTAR YOK

Türkiye’de ilk koronavirüsü vakasının görülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanan  kabinede Nisan ayı sonuna kadar tüm spor karşılaşmalarının seyircisiz  oynanması kararı çıktı. Alınan bu karar sonrasında Süper Lig 26. haftada Türk Telekom Arena’da oynanacak  Galatasaray Beşiktaş derbisi seyircisiz oynanacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇ SAATİ

Süper Lig 26. haftada oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisi 15 Mart Pazar günü saat 19.00’da Türk Telekom Arena’da oynanacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak isteyen Galatasaray ile zirve  yarışına bir adım daha yaklaşmak isteyen Beşiktaş’ın karşı karşıya geleceği mücadele beİN sports hd 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DEV DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Süper Lig 26. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray Beşiktaş maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmanın VAR odasında ise Ali Palabıyık görev alacak.

MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU!

Galatasaray: Muslera, Marcao, Donk, Saracchi, Mariano, Lemina, Ömer Bayram, Seri, Onyekuru, Feghouli, Falcao

Beşiktaş: Karius, Vida, Ruiz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Atiba, Elneny, Ljajic, N’koudou, Boateng, Burak Yılmaz 

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MÜCADELESİ DETAYLAR

Ev sahibi Galatasaray ligde bu sezon oynadığı son 9 karşılaşmada sadece Sivasspor deplasmanında puan kaybı yaşadı. Oynadığı son 9 karşılaşmada rakip fileleri 26 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 5 gol gördü.

Deplasman takımı Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı son 6 karşılaşmada 4 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip kaleyi 11 kez sarsarken kalesinde 6 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazanmayı başarmıştı.

YORUMLAR 1
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi SEVDANIN uğruna terkettim herşeyi hayatın anlamı GALATASARAY :))))
    Cevapla