Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu! (Süper Lig)

Süper Ligde zirve takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş haftanın açılış karşılaşmasında MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta zorlu Alanyaspor deplasmanından 3 puan ile dönen siyah beyazlılar taraftarı önünde Ankaragücü’nü mağlup ederek puan sıralamasında üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Taraftarların heyecanla beklediği Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, hangi kanaldan yayınlanacak?

Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu! (Süper Lig)
Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu! (Süper Lig)
GİRİŞ 06.03.2020 16:37 GÜNCELLEME 06.03.2020 16:37

Sergen Yalçın yönetiminde saha içinde güzel bir performans ortaya koyan siyah beyazlılar sonuca gitmekte zorlanıyor. Başakşehir ve Trabzonspor mücadelesinde rakibine istatistik olarak üstünlük kuran Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında rakibine mağlup olurken Trabzonspor’a karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı. Geçen hafta karşılaştığı Alanyaspor’u geriye  düşmesine rağmen mağlup etmeyi başaran Beşiktaş galibiyet serisi yakalayarak zirveyi takibe devam etmek istiyor. Galatasaray deplasmanı öncesi moral bulmak isteyen Beşiktaş’ta tek hedef MKE Ankaragücü karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak. Oynadığı son beş karşılaşmada rakip fileleri 9 kez sarsan siyah beyazlılar kalesinde ise 5 gol gördü. Üretkenlik anlamında saha içinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş hucum hattı Sergen Yalçın Teknik önderliğinde gol yollarında daha etkili olmanın yollarını arıyor. Deplasman takımı Ankaragücü’nde ise işler pekte istenildiği gibi gitmiyor puan sıralamasında düşme hattında bulunan sarı lacivertli takım Beşiktaş karşısında kazanarak çıkış yakalamak istiyor.

 

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇ SAATİ KAÇTA?

Süper Lig 25. haftada Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’nün karşı karşıya geldiği mücadele 6 Mart Cuma günü saat 20.00’da Vodafone Park’ta başlayacak.

SÜPER LİG MÜCADELESİ HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Ankaragücü arasındaki mücadele Cuma günü saat 20.00’da beİN sports hd1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

25. haftada oynanacak Beşiktaş Ankaragücü mücadelesini Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak.

BİLET FİYATLARI BELLİ AÇIKLANDI

1. Kategori 230 TL
2. Kategori 215 TL
3. Kategori 190 TL
4. Kategori 190 TL
5. Kategori 175 TL
6. Kategori 160 TL
7. Kategori 110 TL
8. Kategori 100 TL
VIP: 750 TL
1903 A-E: 750 TL
1903 B-D: 825 TL
1903 C: 875 TL

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11’LER BELLİ OLDU!

 

Beşiktaş: Karius, Vida, Ruiz, Lens, Caner Erkin, Atiba, Elneny , Ljajic, N’koudou, Boateng, Burak Yılmaz

Ankaragücü: Friedrich, Pazdan, Kulusic, Cebrail, Kitsiou, Lukasik, Ricardo Faty, Michalak, Lobjanidze, Rodrigues, Orgill

BEŞİKTAŞA GÖKHANDAN SEVİNDİRİCİ HABER

Sakatlığı sebebiyle takımla yapılan antrenmanlara katılamayan deneyimli sağ bek sakatlığını atlattı. Gökhan Gönül MKE Ankaragücü maçı kadrosuna dahil edildi. Gökhan Gönül'ün karşılaşmaya yedek olarak başlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ DETAYLAR

Beşiktaş bu sezon oynadığı son 5 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde 5 gol gördü. Hastalığı sebebiyle Trabzonspor ve Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Adem Ljajic, Sergen Yalçın’ın forma şansı vermesi durumunda sahada olacak.

Ankaragücü bu sezon ligde oynadı son beş karşılaşmada rakip fileleri sadece 4 kez sarsarken kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Puan sıralamasında 17 sırada bulunan Ankara temsilcisi ligde oynadığı 24 karşılaşmadan sadece 4 galibiyet çıkarabildi.