Başakşehir Sporting Lizbon maçı ne zaman saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!

Uefa Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Başakşehir Sporting Lizbon karşısında tur için sahaya çıkıyor. Son 32 turunda mücadele eden temsilcimiz ilk turda deplasmanda rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat kaçta başlıyor? Başakşehir’in Sporting Lizbon karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11’ler belli oldu!

Başakşehir Sporting Lizbon maçı ne zaman saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!
Başakşehir Sporting Lizbon maçı ne zaman saat kaçta? muhtemel kadrolar belli oldu!
GİRİŞ 27.02.2020 15:23 GÜNCELLEME 27.02.2020 15:23

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen Başakşehir, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u ağırlamaya hazırlanıyor. Son 32 turu ilk maçında rakibine deplasmanda 3-1 mağlup olan Başakşehir taraftarı önünde kazanarak turu geçmek istiyor. Okan Buruk ve öğrencileri Süper Ligde bu haftasonu oynadığı Rizespor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturmuştu. Ligde yakaladığı havayı Avrupa'da da sürdürmek isteyen lacivert turunculu temsilcimiz Sporting Lizbon karşısında galip gelerek son 16 turuna kalmayı hedefliyor. Sporting Lizbon mücadelesi öncesi takımın formda ismi Crivelli kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemecek. Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ise kendi sahasında yakaladığı avantajı sürdürmek için sahaya çıkacak. Taraftarların heyecanla beklediği Başakşehir Sporting Lizbon mücadelesi detayları..

 

BAŞAKŞEHİR SPORTİNG LİZBON MAÇ SAATİ

Avrupa’da yoluna devam eden tek temsilcimiz Başakşehir Sporting Lizbon’u konuk edecek. Son 32 turunda oynanacak Başakşehir Sporting Lizbon mücadelesi 27 Şubat Perşembe günü saat 20.55’de başlayacak.

BAŞAKŞEHİR SPORTİNG LİZBON MAÇI HANGİ KANALDA?

Avrupa Kupalarında yoluna devam etmek isteyen Okan Buruk ve öğrencileri Sporting Lizbon karşısında galip gelerek turu geçmek istiyor.  Medipol Başakşehir ve Sporting Lizbon arasında oynanacak karşılaşma Perşembe günü 20.55’de beİN sports hd1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SPORTİNG YARDIMCI ANTRENÖRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Sporting Lizbon yardımcı antrenörü Emanuel Ferro UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başakşehir’in kaliteli bir takım olduğuna dikkat çeken Emanuel Ferro “ Başakşehir kaliteli bir takım ve ilk maçtaki skor bizi yanıltmamalı. Maça hızlı başlayarak gol atmalıyız. İlk maçtaki skordan dolayı avantajlıyız.” Dedi. Hem Avrupa Kupalarında hem de ligde mücadelelerine devam etmek istediklerini ifade eden yardımcı Ferro “Sporting için seçim yapılamaz. İkisi de takım için önemli. Kaliteli bir takımımız var hedefimiz yarınki maç. Ligde önümüze bakacağız.” Şeklinde konuştu.

 

BAŞAKŞEHİR SPORTİNG MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Mert, Clichy, Epureanu, Ponck, Caiçara, Mahmut, İrfan Can, Aleksic, Visca, Elia, Demba Ba

Sporting Lizbon: Maximiano, Wendel, Coates, Tiago İlori, Acuna, Battaglia, Cabral, Vietto, Sporar, Bolasie

İSPANYOL HAKEM YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasında oynanacak Başakşehir ve Sporting Lizbon müsabakasını  İspanya Futbol Federasyonu hakemlerinden Antonio Mateu Lahoz yönetecek.