Galatasaray Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Gençlerbirliği muhtemel 11’ler

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atan Galatasaray hız kesmeden Gençlerbirliği maçına hazırlıklarına başladı. İşte taraftarların heyecanla beklediği Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta, muhtemel 11’ler belli oldu mu? Galatasaray Gençlerbirliği maçına dair tüm detayları…

Galatasaray Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Gençlerbirliği muhtemel 11’ler
Galatasaray Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Gençlerbirliği muhtemel 11’ler
GİRİŞ 29.02.2020 08:51 GÜNCELLEME 29.02.2020 08:51

Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Galatasaray ikinci yarıda oynadığı tüm karşılaşmaları kazandı. Fatih Terim yönetiminde çıktığı son 5 karşılaşmada rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı kırmızılı takım kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Süper Lig’de 18 takım içerisinde en az gol yiyen takım olan Galatasaray’da Muslera’nın performansı Fatih Terim ve teknik ekibin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Uruguaylı file bekçisi gösterdiği başarılı performansla bu sezon ligde kurtarış yüzdesi en yüksek kaleci oldu. Özellikle iç sahada gösterdiği etkili performansı sezonun ikinci yarısında dış sahada gösteren Galatasaray rakiplerine hem iç sahada hem de dış sahada üstünlük kurdu. Yakaladıkları seriyi bozmadan devam ettirmek isteyen sarı kırmızılılarda hedef Gençlerbirliği maçını kayıpsız atlatmak. Süper Lig 24.haftada oynanacak Galatasaray Gençlerbirliği maçının detayları!

 

 

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ SAATİ

Süper Lig’de zirveye gözünü diken Galatasaray Gençlerbirliği'ni konuk etmeye hazırlanıyor. Galatasaray Gençlerbirliği maçı Türk Telekom Arena Stadyumunda oynanacak karşılaşma 1 Mart Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Süper Lig 24. haftada oynanacak Galatasaray Gençlerbirliği mücadelesi beİN sports hd1 ekranlarından 1 Mart Pazar günü saat 19.00’dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ HAKEMİ

 Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ve Gençlerbirliği’nin  karşı karşıya geldiği mücadelede Arda Kardeşler düdük çalacak. Arda Kardeşlerin yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşan sarı kırmızılar kendi taraftarı önünde Gençlerbirliği karşısında kazanmak için sahaya çıkıyor. Süper Lig 24. haftada Galatasaray’ın Gençlerbirliği'ni ağırlayacağı karşılaşmanın biletleri satış fiyatları:

Kategori 1: 650 TL
Kategori 2: 550 TL
Kategori 3: 500 TL
Kategori 4: 500 TL
Kategori 5: 400 TL
Kategori 6: 350 TL
Kategori 7: 300 TL
Kategori 8: 200 TL
Kategori 9: 150 TL
Kategori 10: 110 TL
Kategori 11: 100 TL
Kategori 12 (Deplasman Tribünü): 100 TL

 

 

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer Bayram, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Falcao

Gençlerbirliği: Nordfelt, Erdem Özgenç, Ramos, Toure, Halil İbrahim, Baiano, Yasin Pehlivan, Candeias, Sessegnon, Sio, Stancu

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ İSTATİSTİKLER

Galatasaray bu sezon Süper Ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın hepsini kazandı.  Sarı kırmızılı takım Süper Lig’de oynadığı 23 maçta kalesinde sadece 18 gol gördü. Sezonun ilk yarısında oynanan Gençlerbirliği Galatasaray karşılaşması 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
Gençlerbirliği bu sezon sezon oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandıran kırmızı siyahlı ekip kalesinde ise 5 gol gördü. Süper Ligde oynadığı 23 karşılaşmada 27 puan toplayan Gençlerbirliği puan sıralamasında ise 10. sırada kendine yer buldu.