Süper Lig Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? muhtemel 11'ler belli oldu

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan ve bir maç eksiğiyle liderliği Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor Rizesporu ağırlamaya hazırlanıyor. İşte taraftarların heyecanla beklediği Trabzonspor Rizespor maçı saat kaçta, Karadeniz derbisinin biletleri satışa çıktı! Karşılaşma hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

 Süper Lig Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? muhtemel 11'ler belli oldu
Süper Lig Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? muhtemel 11'ler belli oldu
GİRİŞ 29.02.2020 15:21 GÜNCELLEME 29.02.2020 15:21

Şampiyonluk yolunda büyük bir mücadele veren Trabzonspor Rizespor karşısında kazanarak tekrar zirvenin sahibi olmanın planlarını yapıyor. Hüseyin Çimşir yönetiminde yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen bordo mavililerde tek hedef Rizespor maçını kayıpsız atlatmak.  Bu sezon  gösterdiği başarılı performansla Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth Trabzonspor’un en dikkat çekici isimlerinin başında geliyor. Ligde Muslera’dan sonra başarılı kurtarış yüzdesi en yüksek kaleci olan Uğurcan, Trabzonspor kalesinde güven veriyor. Alexander Sörloth ise yükselen performansını Beşiktaş maçında attığı 2 gol ile taçlandırdı. Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a gol atma başarısı gösteren oyuncu gol krallığında attığı 19 gol ile zirvede bulunuyor. Çaykur Rizespor ise bordo mavililer karşısında galip gelerek puan sıralamasında üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Bu sezon oynadığı 23 karşılaşmada 7 galibiyeti bulunan Rizespor’un Trabzonspor karşısında nasıl bir performans ortaya koyacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte Süper Lig 24. haftada oynanacak Trabzonspor Rizespor karşılaşması detayları…

 

TRABZONSPOR RİZESPOR MAÇ SAATİ

Süper Lig 24. haftada oynanacak Trabzonspor Rizespor karşılaşması Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda 29 Şubat Cumartesi saat 17.00’da başlayacak.

HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

İki Karadeniz temsilcisinin karşı karşıya geldiği mücadele 29 Şubat Cumartesi saat 17.00’da beİN sports hd1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

KARADENİZ DERBİSİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Trabzonspor 24.haftada Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Süper Lig 24. haftada oynanacak karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılığını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Satman yapacak.

 

TRABZONSPOR RİZESPOR MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Da Costa, Hüseyin, Novak, Ekuban, Sosa, Guilherme, Ndiaye, Sturridge, Sörloth

Rizespor: Gökhan, Abarhoun, Burak, Abdullah, Melnjak, Vetrih, Diomande, Garmash, Boldrin, Umar, Skoda

KARADENİZ DERBİSİNİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Süper Ligde zirve mücadelesini sürdürmek isteyen Trabzonsporla,  puan sıralamasında üst sıraları tırmanmayı hedefleyen Rizespor mücadelesinin biletleri satışa çıktı. Süper Lig 24. haftada Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde: 

Batı Alt VIP Tribün 375 TL
Batı Alt VIP Tribün 325 TL
Batı Alt VIP Tribün 225 TL
Batı Alt VIP Tribün 150 TL

Kategori 1 Batı Üst Tribün / Batı Alt Tribün 70 TL
Kategori 2 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 60 TL
Kategori 3 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 50 TL
Kategori 4 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 40 TL
Güney Kale Arkası / Kuzey Kale Arkası 30 TL

TRABZONSPOR RİZESPOR İSTATİSTİKLER

Trabzonspor bu sezon ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece Beşiktaş’a puan kaybetti. Oynadığı son beş karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran Karadeniz temsilcisi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Trabzonspor bu sezon ligde attığı 49 gol ile en Süper Ligde en fazla gol atan takım olmayı başardı.

Rizespor bu sezon ligde oynadığı son 5 karşılaşma da sadece 1 kere galip gelebildi. Oynadığı son 5 karşılaşmada 3 kere sahadan mağlup ayrılan Rizespor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü.