Fenerbahçe Galatasaray canlı takip: Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda?

Süper Lig 23.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy’de Galatasaray’ı ağırlıyor. Kendi taraftarı önünde Galatasay’ı mağlup ederek üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Galatasaray Fenerbahçe maçını kesintisiz takip etmek için ne yapmak gerekiyor. Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasını canlı izle…

Fenerbahçe Galatasaray canlı takip: Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe Galatasaray canlı takip: Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 23.02.2020 18:00 GÜNCELLEME 24.02.2020 08:12

Sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapan Galatasaray, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Süper Lig’de bu sezon oynadığı son 6 karşılaşmayı kazanmayı başaran sarı kırmızılar Kadıköy’de Fenerbahçe’yi mağlup ederek zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe ise Ersun Yanal yönetiminde oynadığı son 3 karşılaşmada 8 puan kaybetti. Galatasaray karşılaşmasıyla çıkış yakalamayı hedefleyen Fenerbahçe Kadıköy’de Galatasaray’ı mağlup ederek puan sıralamasında daha üstlere yerleşmeyi hedefliyor. Karşılaşma  öncesi Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues’in sakatlıkları Fenerbahçe teknik ekibini düşündürüyor. Galatasarayda ise sezon başında sakatlanan Lyundama ve Mario Lemina sakatlıkları sebebiyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Taraftarlar tarafından heyecanla  beklenen Fenerbahçe Galatasaray derbisi skorlarını öğrenmek ve karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler..

 

 

FENERBAHÇE GALATASAY MAÇI CANLI NASIL TAKİP EDİLİR

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın skorunu canlı olarak takip etmek isteyen kullanıcılar link üzerinden canlı skorlara erişebilirler. 

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇ SAATİ

Fenerbahçe  Galatasaray arasındaki derbi 23 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

 

 

HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Zirve yarışında belkide şampiyonu belirleyecek karşılaşma Pazar günü saat 19.00 ‘da beİN sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, İsla, Serdar Aziz, Jailson, Hasan Ali, Dirar, Ozan Tufan, Deniz Türüç, Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç

Galatasaray: Muslera, Marcao, Donk, Ömer Bayram, Linnes, Seri, Emre Akbaba, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Falcao

FENERBAHÇE GALATASARAY CANLI İZLE

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen taraftarlar link üzerinden maçı izleyebilirler.