Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi gün saat kaçta? F.Bahçe G.Saray Muhtemel 11'ler belli oldu

Sezonun en önemli karşılaşması bu hafta Kadıköy'de oynanacak. İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray kozlarını paylaşacak. İşte Süper Lig’in heyecanla beklenen Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, muhtemel 11’ler belli oldu mu?

Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi gün saat kaçta? F.Bahçe G.Saray Muhtemel 11'ler belli oldu
Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi gün saat kaçta? F.Bahçe G.Saray Muhtemel 11'ler belli oldu
GİRİŞ 18.02.2020 15:57 GÜNCELLEME 18.02.2020 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yolunda zirveye adım adım yaklaşan Galatasaray rakipleriyle ligde oynadığı son 6 karşılaşmayı kazanmayı başardı. Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indiren Galatasaray ayağına gelen fırsatı değerlendirmek istiyor. 1999 yılından beri Kadıköy’de galibiyete hasret olan Galatasaray zirveye yaklaşmak için mutlaka kazanmak zorunda. Lider Trabzonspor’un Beşiktaş deplasmanına oynayacağı bu haftayı kayıpsız atlatmak isteyen Galatasaray’da hedef Kadıköy’den galibiyet çıkarmak. Fenerbahçe ise Ersun Yanal yönetiminde oynadığı son 3 karşılaşmada 8 puan kaybetti. Geride bıraktığımız haftada MKE Ankaragücü’ne deplasmanda 2-1 mağlup olmaktan kurtulamayan sarı lacivertliler Galatasaray karşılaşmasına final gözüyle bakıyor. Ezeli rakibi Galatasaray ile arasında 4 puan fark bulunan Fenerbahçe bu mücadelede kazanarak zirveye tutunmak istiyor. Son haftalarda Fenerbahçe’nin aldığı sonuçlarla taraftarların aklında soru işaretleri bırakan Ersun Yanal, Galatasaray karşısında kaybetmesi durumunda takımın başındaki geleceği ciddi anlamda sorgulanmaya başlayacak. İşte taraftarlar tarafından merakla beklenen Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11’ler dev derbinin bütün detayları…

 

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇ SAATİ

Fenerbahçe  Galatasaray arasındaki derbi 23 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Zirve yarışında belkide şampiyonu belirleyecek karşılaşma Pazar günü saat 19.00 ‘da beİN sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, İsla, Serdar Aziz, Jailson, Hasan Ali, Dirar, Ozan Tufan, Deniz Türüç, Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç

Galatasaray: Muslera, Marcao, Donk, Ömer Bayram, Linnes, Seri, Emre Akbaba, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Falcao

FENERBAHÇE’DE SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR

Fenerbahçe Ankaragücü karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren Emre Belözoğlu karşılaşmanın 64.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Tecrübeli oyuncunun sol bacağının iç kısmında bulunan kas zarında  bir yırtılma olduğu tespit edildi. Yaşadığı sakatlık yüzünden Galatasaray derbisinde oynaması zor gözüken futbolcu için henüz derbide oynayıp oynayamayacağına dair resmi bir açıklama gelmedi. Tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu’nu  sakatlığa kurban veren Fenerbahçe’ye bir şok da Luiz Gustavo’dan geldi. Ankaragücü karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen orta saha oyuncusu Galatasaray derbisinde sahada olamayacak. Geçtiğimiz hafta takımla antrenman yaparken sakatlanan Garry Rodrigues’de Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. 

GALATASARAYDA LEMİNA ŞOKU

Yeni Malatyaspor Galatasaray karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanan Lemina’dan kötü haber geldi. Karşılaşma sonrası yapılan kontrollerde  oyuncunun sağ üst arka adalesinde zorlanma ve kanama olduğu tespit edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek oyuncu yeşil sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

YORUMLAR 1
  • asdas 4 yıl önce Şikayet Et
    tolga ciğerci yok onu çıkarın muhtemel on bir dende ilk 11 dende
    Cevapla