Galatasarayda kadro dışı bırakılan oyuncu Mustafa Kapi kimdir oyuncu kaç yaşında nereli?

Galatasaray, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kadro dışı bırakıldığı açıklanan Galatasaray Futbol Akademisi oyuncusu Mustafa Kapi kimdir? Oyuncu sözleşme uzatma teklifini neden kabul etmedi?

Galatasarayda kadro dışı bırakılan oyuncu Mustafa Kapi kimdir oyuncu kaç yaşında nereli?
Galatasarayda kadro dışı bırakılan oyuncu Mustafa Kapi kimdir oyuncu kaç yaşında nereli?
GİRİŞ 17.02.2020 16:06 GÜNCELLEME 17.02.2020 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Denizlispor altyapısından 2014 yılında Galatasaray Futbol Akademisine kazandırılan futbolcu sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakıldı. Galatasaray’da gelişim liglerinde gösterdiği performans ve yeteneğiyle  A takımında teknik direktörlüğünü yapmış altyapı sorumlusu Jan Olde Riekerink’in dikkatini çekmeyi başarmıştı. Sarı kırmızılıların sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve kariyerine yurt dışında devam etmeyi hedefleyen oyuncunun adı bir dönem Fenerbahçe takımı ile de anılmıştı. 2018-19 sezonunun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor karşısında sonradan oyuna giren Mustafa Kapi  Galatasaray tarihinin ligde forma giyen en genç oyuncusu olmayı başarmıştır. Henüz 14 yaşındayken Riekerink’in A takımın başına getirilmesiyle takımla birlikte hazırlık karşılaşmalarında oynayan oyuncunun bir sonraki durağı şimdiden futbol severler tarafından merak ediliyor. Galatasaray’da sözleşme uzatmayı kabul etmediği için kadro dışı bırakılan Mustafa Kapi kimdir, oyuncu kaç yaşında nereli…

 

MUSTAFA KAPİ KİMDİR?

8 Ağustos 2002 tarihinde Denizlide dünyaya gelen oyuncu, futbol hayatına da Denizlispor altyapısında başladı. Henüz 12 yaşındayken yeteneği ve gösterdiği başarılı performansla Galatasaray altyapısına seçilmeyi başaran orta saha oyuncusu alt yaş kategorilerinde Galatasaray  ve milli takım formasıyla 200’ü aşkın karşılaşmaya çıktı. Galatasaray U16, U17 ve U19 takımlarının formasını giyen oyuncu bu sezon U19 Türkiye Ligi’nde ve UEFA Gençlik Ligi’nde toplam 22 karşılaşmada süre aldı. 

GALATASARAYIN AÇIKLAMASI

Uzun süredir Galatasaray’ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Mustafa Kapi’nin kadro dışı kaldığı haberi sosyal medya üzerinden şu ifadelerle duyuruldu:

 

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medyadan yaptığı açıklamada’’‘Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri red ettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’ ifadeleri belirtildi.

YORUMLAR 2
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha cin olmadan seytan carpmaya kalkiyor bu genc. futbolun akillisi, dürüstü olmadiktan sonra dünya yildizi olsan neye yarar.
    Cevapla
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklını çelen kimse çocuğa yazık ediyor,böyle yaparsa futbol ömrü sadece 3 5 yıl sonra bir amatör takımda son bulur,yazın bir kenara bu yazdıklarımı...
    Cevapla