Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Sivasspor Antalyaspor’u konuk ediyor. Çeyrek final ilk maçında 0-0 berabere kalan iki takım Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Merakla beklenen Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta başlıyor?

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?
Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?
GİRİŞ 10.02.2020 16:07 GÜNCELLEME 10.02.2020 16:07

Süper Ligde lider durumda bulunan Sivasspor sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamadı. Sezonu Beşiktaş galibiyeti ile açan yiğidolar daha sonra oynadıkları 3 maçta galibiyet alamadı. Rizespor ve Başakşehir ile berabere kalan Sivasspor Gazipantep FK’ya 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Rıza Çalımbay ve öğrencileri ligde istediği sonuçları alamayınca rotayı kupaya çevirdi.

Antalyaspor ise puan sıralamasında küme düşme hattının 2 puan üstünde bulunuyor. Tamer Tuna yönetimindeki kırmızı beyazlı ekip son 16 turunda Göztepe’yi eleyerek çeyrek finale kalmaya hak kazanmıştı. Antalyaspor’un ev sahipliğinde oynanan ilk mücadele gol sesi çıkmamış taraftar sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Antalyaspor deplasmanda oynayacağı karşılaşmada Sivasspor’u mağlup ederek yarı finale kalmanın hesaplarını yapıyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor ise Antalyaspor mücadelesini bir çıkış karşılaşması olarak görüyor.

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇ SAATİ 

Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında  Demir Grup Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmada Fırat Aydunus düdük çalacak. Aydunus’un yardımcılığını Kerem Ersoy ve Samet Çavuş yapacak. Sivasspor Antalyaspor maçı 13 Şubat Perşembe günü saat 19.15’de başlayacak.

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI DETAYLARI 

Süper Lig’de lider olan Sivasspor son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla taraftarlarına hayal kırıklığı yarattı. Rıza Çalımbay önderliğinde sezona flaş bir başlangıç yapan yiğidolar sezonun ikinci yarısında oynadığı son 3 maçı kazanamadı. Kupada işler şimdilik iyi gitsede Sivasspor’da  kadroda bulunan sakat oyuncular can sıkmaya devam ediyor. Yiğidolarda  Emre Kılınç, Fernando Andrade, Erdoğan Yeşilyurt, Kone ve son olarak takıma ara transfer sezonunda katılan Skuletic’in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların çeyrek final mücadelesinde forma giyip giyemeyecekleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Antalyaspor’da ise Nazım Sangare, Jahovic ve Celustka gibi önemli isimlerinden eksik olarak bu karşılaşmaya hazırlanıyor. 

SİVASSPOR ANTALYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor:  Samassa, Furkan Sagman, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Fatih Aksoy, Mert Hakan Yandaş, Ziya Erdal, Yatabare

Antalyaspor: Boffin, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Ersan Adem, Kudryashov, Chico, Hakan Özmert, Sinan Gümüş, Fredy, Makairu, Podolski