Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta? Liderlik mücadelesi hangi kanaldan yayınlanıyor?

Süper Lig 21. hafta karşılaşmasında zirvede bulunan Demir Grup Sivasspor evinde en yakın takipçisi Başakşehir’i konuk etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep deplasmanında ağır yara alan yiğidolar bu hafta Başakşehir karşısında galip gelerek aradaki puan farkını açmak istiyor. Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta başlıyor, karşılaşma hangi kanaldan canlı yayınlanıyor?

Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta? Liderlik mücadelesi hangi kanaldan yayınlanıyor?
Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta? Liderlik mücadelesi hangi kanaldan yayınlanıyor?
GİRİŞ 08.02.2020 12:20 GÜNCELLEME 08.02.2020 12:20

Sezonun bitmesine 14 hafta kala şampiyonluk yarışı kızışmaya başladı. Topladığı 41 puanla liderlik koltuğunda oturan Sivasspor ligin ikinci yarısına istediği gibi başlamadı. Sezonu Beşiktaş galibiyetiyle açan kırmızı beyazlılar oynadıkları son iki karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı. Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir ise zirveyi yakın takibe devam ediyor. Oynadığı son beş karşılaşmada sadece Fenerbahçeye mağlup olan turuncu beyazlılar bu karşılaşmalarda rakip fileleri 16 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Bu sezon  kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda bileği bükülmeyen Sivasspor Başakşehir karşısında galip gelerek rahat bir nefes almak istiyor. 21. hafta sonunda liderlik mücadelesi veren Sivasspor ve Başakşehir arasında oynanan karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya’nın yardımcılığını Bahtiyar Birinci ve Kamil Çetin yapacak.

 

 

İŞTE SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI DETAYLARI!

Bu sezonun ilk yarısında gösterdikleri performansla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olarak gösterilen Sivasspor ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Rıza Çalımbay önderliğindeki yiğidolar oynadıkları son 3 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Gaziantep FK’ya 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan kırmızı beyazlılar taraftarları önünde Başakşehir’i mağlup ederek en yakın takipçisi ile puan farkını 5’e çıkarmanın planlarını yapıyor. Sivasspor Süper Lig’de kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda en çok fazla puan toplayan takım konumunda. Başakşehir ise geçen hafta Gençlerbirliği karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet ile zirveye bir adım daha yaklaştı. Bu sezon oynadığı 20 karşılaşmada sadece 3 mağlubiyeti bulunan İstanbul temsilcisi Sivasspor’u sahasında mağlup ederek 281 gün sonra yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Zirveyi yakından ilgilendiren Başakşehir Sivasspor maçı 9 Şubat Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele Bein sport 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor: Samassa, Barış Yardımcı, Appindanyone, Caner, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Mert Hakan, Djerlek, Yasin Öztekin, Yatabare

 

 

Başakşehir: Mert Günok, Clichy, Epureanu, Skrtel, Caiçara, Edin Visca, Elia, Mahmut Tekdemir, Azubuike, Demba Ba, Crivelli

SİVASSPORDA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Süper Lig’de Başakşehir ile karşılaşacağı hafta Demir Grup Sivasspor’da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Türkiye Kupası’nda hafta içi oynanan Antalyaspor karşılaşmasında parmağı kırılan Skuletic Başakşehir karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. Sivasspor’da ilk 11’in önemli oyuncularından Emre Kılınç, Fernando ve Erdoğan Yeşilyurt’ta Başakşehir karşısında sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.