Bakan Kasapoğlu: Türk sporu için milat olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı kapsamında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, "Bu çalıştay Türk sporunun geleceği için milat olacaktır" dedi.

Bakan Kasapoğlu: Türk sporu için milat olacak
Bakan Kasapoğlu: Türk sporu için milat olacak
GİRİŞ 16.01.2020 17:10 GÜNCELLEME 16.01.2020 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'da düzenlenen çalıştayda basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Bakan Kasapoğlu, çalıştayın ilk iki günde futbol odaklı olduğunu dile getirerek, "Gelecek stratejileri konuşuyoruz. Tekrar yaşanmaması adına geçmişteki sorunların kaynağına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda gayret gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

"Ülke olarak her alanda zirveye oynayan bir ülkeyiz"

Katılımcı tüm tarafları önemsiyen model ile devam edeceklerini ifade eden Kasapoğlu, "Burada edindiğimiz sonuçların takibi değerlendirilmesi için bir araya geleceğiz. Bu bir süreç. Bu süreci devam ettireceğiz. Ülke olarak her alanda zirveye oynayan bir ülkeyiz"  diye konuştu. 

"Bekle bizi Tokyo" 

Özeleştiri yapan bir spor camiası olduğunu vurgulayan Kasapoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: 

"İdari ve mali sportif bir çalışmadan bahsediyoruz. Bu süreçte herkesin düşünmesi gerekiyor. Finansal gerçeklikler önemli. Liyakatın şefkatlığin hesap verilebilirliğin önemli olduğunu ortaya koyuyor.

Filenin Sultanları mücadelesi bizi ayrı heycanladırdı. O yüzden 'Bekle bizi Tokyo' diyoruz. Şiddet ile sporu yan yana getirmemek gerek. Sporun güzel, birleştirici misyonuna karşı olan her şeye bizde mesafeli olmak istiyoruz. Rekabetin standartı olacak."

YORUMLAR 1
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle çalıştayları büyçtün bakanlıklar yapmalı
    Cevapla