Bakan Kasapoğlu'ndan “Sporda Şiddetsiz İletişim” açıklaması

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından başlatılan “Sporda Şiddetsiz İletişim” Projesi spordaki istenmeyen kin ve nefret söylemlerinin önüne geçilmesi açısında önemli bir farkındalık yaratacak” dedi.

GİRİŞ 13.01.2020 14:05 GÜNCELLEME 13.01.2020 14:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun “Sporda Şiddetsiz İletişim” ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

“İletişim Başkanlığı, son günlerde önemli bir kampanyayı başattı. Sporda şiddetsiz iletişim projesi. Spor ruhuyla çok uyumlu ve rakibine jest yap sloganıyla hayata geçen bu kampanya, spordaki istenmeyen kin ve nefret söylemlerinin önüne geçilmesi açısında önemli bir farkındalık yaratacak. Ben bu anlamda İletişim Başkanlığına hassasiyetleri ve gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Sporun ruhunda, sporun özünde olan bu anlayışı inşallah bir ve beraber olarak gerek yöneticilerle, gerek oyuncularla, gerek teknik ekiplerle, gerekse devletimizin kamu kurum ve kuruluşlarıyla hep birlikte çok daha güzel noktalara taşıyacağımıza inanıyorum.

Bu anlamlı çalışmanın, bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan tüm partnerlerimize, federasyon başkanlarımıza, yöneticilerimize, milletvekillerimize, spor camiamıza ve değerli çalışma arkadaşlarıma hassaten teşekkür ediyorum. Ülkemiz için, gençlerimiz için, milletimiz için ve spor camiamız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim büyük hedefler için adım attığımız bu kutlu yolda bizleri muvaffak kılsın diyorum. Hepinizi içten saygılarımla, sevgilerimle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla…”

YORUMLAR 1
  • ozan 4 yıl önce Şikayet Et
    2 maç sonuçundan sonra hepsi unutulacak gündem değiştirme cabaları
    Cevapla