PSG Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman? GS PSG Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

PSG Galatasaray karşılaşması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. haftanın son maçında PSG ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın sahadan 3 puanla ayrılması gerekiyor. Sarı kırmızı tatım için oldukça kritik bir karşıla olan PSG GS karşılaşması ne zaman ve saat kaçta? PSG Galatasaray karşılaşması hangi kanalda?

PSG Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman? GS PSG Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?
PSG Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman? GS PSG Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 10.12.2019 15:30 GÜNCELLEME 10.12.2019 15:31

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. haftanın son maçınını PSG ile oynayacak. Kritik bir maç için deplasmanda sahaya çıkacak olan sarı kırmızılı takım PSG karşısında galibiyet alması şart. Zira alacağı 3 puan UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesinin anahtarı olacak. 

 

Tabi ki Galatasaray'ın PSG karşısında galibiyet alması tek başına yeterli değil. Aynı zamanda grupta 3. sırada olan Club Brugge'ün Real Madrid karşısında yenilmesi veya berabere kalması gerekecek. Peki sarı kırmızılı takım için oldukça kritik olan GS PSG maçı saat kaçta? Maç hangi kanalda oynanacak.

PSG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? MAÇ SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?,

Rumen hakem Istvan Kovacs'ın yöneteceği PSG Galatasaray maçı Par des Princes Stadyumu'nda oynanacak.

 

PSG Galatasaray maçı 11 Aralık Çarşamba günü saat 23.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD kanalında naklen yayınlanacak.

PSG GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER

PSG muhtemel 11'ler: Navas, Meunier, T.Silva, Kimpembe, Bernat, Sarabia, Paredes, Gueye, Mbappé, Icardi, Neymar.

Galatasaray muhtemel 11'ler: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Feghouli, Falcao.