Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta?

Galatasaray Real Madrid karşılaşması için sayılı günler kaldı. Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Hafta mücadelesinde Real Madrid'i Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak olan Sarı Kırmızılı takım, bir üst tura çıkabilmesi için maçı galibiyetle tamamlaması gerekiyor. Peki GS Real Madrid maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte tüm detaylar...

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta?
Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta?
GİRİŞ 22.10.2019 15:55 GÜNCELLEME 22.10.2019 15:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Hafta mücadelesi mücadelesi için son hazırlıklarını tamamlayan Sarı Kırmızılı takım Türk Telekom Stadyumu'nda Real Madrid'i ağırlayacak. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte tüm detaylar;

 

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Hafta mücadelesinde Real Madrid ile karşı karşı gelecek olan Galatasaray bir üst tura çıkabilmek için müsabakayı galibiyetle tamamlaması gerekiyor.

Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta; En iyi ilk 11'leri ile sahaya çıkacak olan Galatasaray ve Real Madrid karşılaşması bu akşam saat 22.00'da oynanacak.

GALATASARAY REAL MADRİD HANGİ KANALDA?

İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği Galatasaray Real Madrid maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

 

GALATASARAY REAL MADRİD BİLET FİYATLARI

18 Ekim Cuma günü satışa sunulacak olan Galatasaray Real Madrid maçı bilet fiyatlarının 175 TL ile 1.500 TL arasında değişmesi bekleniyor.

GALATASARAY REAL MADRİD ÖNCEKİ MAÇLARI!

2000/2001 - Şampiyonlar Ligi çeyrek finali;

- Galatasaray - Real Madrid: 3-2

- Real Madrid - Galatasaray: 3-0

2012/13 - Şampiyonlar Ligi çeyrek finali;

- Real Madrid - Galatasaray: 3-0

- Galatasaray - Real Madrid: 3-2

2013/14 - Şampiyonlar Ligi grup eşleşmesi;

- Galatasaray - Real Madrid: 1-6

- Real Madrid - Galatasaray: 4-1

YORUMLAR 4
  • Asi 4 yıl önce Şikayet Et
    Galayasarayın falcao diye çok gizli bir golcüsü var kesin yener. Mübarek saklambaç oyununda çocuklar oyunu bitirip evlerine gittiği halde yerinden çıkmayan çocuk gibi. Abdürrahim albayrak bari bi fotoğraf çekinip gönderse adamın simasını unuttuk :))
    Cevapla