Getafe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Trabzonspor Getafe'ye konuk olacak. Son dönemde sakatlıklarla uğraşan fakat transfer sezonunda kadrosunu güçlendiren Trabzonspor gruptan çıkmak adına önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Peki Getafe Trabzonspor maçı saat kaçta oynanacak? Futbol severlerin heyecanla takip edeceği Getafe Trabzonspo maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Getafe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
Getafe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 19.09.2019 08:16 GÜNCELLEME 19.09.2019 08:16

Getafe Trabzonspor maçı için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Trabzonspor, ilk hafta maçında İspanyol ekibi Getafe'ye konuk olacak. UEFA Avrupa Ligi C Grubu Getafe Trabzonspor maçı 19 Eylül Perşembe günü saat 19.55'te başlayacak. Slovenya Futbol Federasyonundan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Grega Kordez yapacak. Getafe - Trabzonspor maçını beIN SPORTS canlı yayınlayacak.

 

 

TRABZONSPOR'UN EKSİKLERİ

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı, Ivanildo Fernandes, Ogenyi Onazi ve Kamil Ahmet Çörekçi olmak üzere 6 futbolcu forma giyemeyecek.

 

 

TRABZONSPOR'UN GETAFE KARŞISINDA MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor'un Getafe karşısında Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak, Donis Avdijaj, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor.

İSPANYA'DA GETAFE TRABZONSPOR MAÇI ALARMI

1000 kadar Trabzonspor taraftarının tribünde olacağı ancak kente gelen bordo-mavili taraftarların sayısının bu rakamdan da fazla olacağı öngörüsü yapıldı. Alfonso Perez Coliseum’daki maç için Trabzonspor taraftarları Poligono de Los Espartales’te toplanacak, saat 17.00’de polis eskortu eşliğinde stadyuma hareket edecekler.

TRABZONSPOR'UN MAÇ FİKSTÜRÜ

13 Eylül: Getafe - Trabzonspor
3 Ekim: Trabzonspor - Basel
24 Ekim: Trabzonspor - Krasnodar
7 Kasım: Krasnodar - Trabzonspor
28 Kasım: Trabzonspor - Getafe
12 Aralık: Basel - Trabzonspor