Ahmet Bulut'tan Galatasaray'ın Falcao transferi için KAP açıklaması!

Transfer sezonunun başladığı günden buyana gündemden düşmeyen Falcao için son açıklama geldi. Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Falcao'nun durumu netlik kazandı. Peki Falcao Galatasaray'a ne zaman geliyor? Konyaspor maçında oynayabilecek mi?

Ahmet Bulut'tan Galatasaray'ın Falcao transferi için KAP açıklaması!
Ahmet Bulut'tan Galatasaray'ın Falcao transferi için KAP açıklaması!
GİRİŞ 23.08.2019 11:04 GÜNCELLEME 23.08.2019 11:04

Galatasaray'ın Falcao transfer için KAP açıklaması geldi. Monaco'da transferleri gerçekleştirmek için çalışma yürüten Ahmet Bulut taraftarı bilgilendirdi. Transfer sezonunun başladığı günden buyana gündemden düşmeyen Falcao hakkında konuşan Bulut "Falcao açısından bir sorun yok ama bu iş bir kaç gün daha uzayacak. Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor KAP bildirimi şimdi yapılıyor gibi bir durum yok. Monaco Yönetimi Falcao'nun yerini doldurduklarına inandıkları zaman Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gidişine izin verecek. Monaco'dan henüz bu izin çıkmadı." dedi.

 

 

İSPANYOL KULÜP DEVREYE GİRDİ

İspanyol kulübü Sevilla da dün Falcao için hamle yaptı... Kolombiyalı yıldızın menajeri Jorge Mendes'le temasa geçen Sevilla yıllık 4.5 milyon Euro'dan 2 yıllık teklifte bulundu.

 

 

Ancak Falcao hem Sevilla hem de Monoco'ya aynı yanıtı verdi. Yıldız futbolcu, "Ben verdiğim sözden dönmem. Galatasaray'la anlaşma sağladım, İstanbul'a gidiyorum" ifadesini kullandı. Öte yandan Falcao'nun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı iddia edildi.