Galatasaray Panathinaikos maçı saat kaçta? Galatasaray maçı şifreli kanalda mı?

Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı 3 Ağustos Cumartesi günü Türk Telekom Stadı'nda saat 21.00’de başlayacak. Futbol severlerin heyecanla Galatasaray Panathinaikos maçının hangi kanalda olacağı belli oldu. Bu sezon ilk defa seyircisiyle buluşacak Galatasaray Süper Kupa öncesi hazırlık maçına sıkı bir şekilde hazırlandı. Peki Galatasaray Panathinaikos maçı şifreli kanalda mı olacak?

Galatasaray Panathinaikos maçı saat kaçta? Galatasaray maçı şifreli kanalda mı?
Galatasaray Panathinaikos maçı saat kaçta? Galatasaray maçı şifreli kanalda mı?
GİRİŞ 03.08.2019 11:54 GÜNCELLEME 03.08.2019 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray hazırlık maçına çıkıyor. Yeni sezon hazırlıkları son sürat devam eden Galatasaray özellikle transfer piyasasının en hareketli takımlarından biri. Şampiyonlar Ligi için önemli takviyeler yapan Aslan bugün kendi evinde Panathinaikos ağırlıyor. Akhisarspor ile yapacağı Süper Kupa öncesi seyircisiyle buluşacak Galatasaray mutlak galibiyet peşinde.

 

 

Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı 3 Ağustos Cumartesi günü Türk Telekom Stadı'nda saat 21.00’de başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma D Smart'ın Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Panathinaikos kaç kere karşı karşıya geldi?

 

 

Galatasaray ile Panathinaikos, Avrupa kupaları tarihinde daha önce iki kez karşılaştı. Söz konusu müsabakaların ikisini de sarı kırmızılı ekip kazandı.

İŞTE GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI İÇİN MUHTEMEL 11'i

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Donk
Seri
Jimmy Durmaz
Adem Büyük
Babel
Konstantinos Mitroglou

YORUMLAR 2
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    hazirlik maclarini da izleyemiyoruz artık yeter be şifresiz kanal olmaz miydi..
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne arkadaş yaa hazırlık maçı ayrı bir kanalda lig maçı ayrı uefa ayrı şampiyonlar ligi maçı ayrı kanalda tam bir kapitalizm
    Cevapla