Yozgatlı miniklerin halı saha hayali gerçekleşti

Evden getirdikleri eski halı ve kilimleri sererek "halı saha" görünümü verdikleri alanda futbol oynayan çocukların, hayali gerçeğe dönüştü.

Yozgatlı miniklerin halı saha hayali gerçekleşti
Yozgatlı miniklerin halı saha hayali gerçekleşti
GİRİŞ 25.07.2019 16:12 GÜNCELLEME 25.07.2019 16:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Evden getirdikleri eski halı ve kilimleri sererek "halı saha" görünümü verdikleri alanda futbol oynayan çocuklar, yapımı tamamlanan halı sahada ilk maçlarını oymanın sevincini yaşadı.

HALI SAHALARINA KAVUŞTULAR

Yozgat'ta bir grup çocuğun evden getirdikleri eski halı ve kilimleri sererek "halı saha" görünümü vermeye çalıştıkları mahalledeki boş arsada futbol oynamasının haber yapılması üzerine harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yozgat Belediyesi, minikler için halı saha yaptı.



 

Çocuklar, halı saha yapılmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu maça davet etti. Öğrencilerden Muhammet Arslan, halı sahanın yapılmasına çok sevindiklerini söyledi.

BAKAN'A TEŞEKKÜR

Arslan, "Önceden toprak bir sahada kendi getirdiğimiz halılarla yaptığımız alanda oynuyorduk. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımızı da maça bekliyoruz." dedi.

Cihan Batuhan Ertürk de "Burası daha güzel oldu, düştüğümüzde yaralanmıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımıza, Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz."diye konuştu.

 

YORUMLAR 1
  • tabiki 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun iste bakan iste Reis iste Ak parti
    Cevapla