Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak olan rövanş maçının tarihi ve nerede oynanacağı merak konusu oldu. Havalimanında yaşanan talihsiz olayların ardından futbolseverler Türkiye İzlanda maçının detaylarını araştırıyor. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 11.06.2019 21:04 GÜNCELLEME 11.06.2019 21:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Uzun bir uçak yolculuğu ardından İzlanda'ya varan A Milli Futbol Takımımız'a, havalimanında pasaport kontrolü sırasında zorluk çıkartıldı. Skandallar bununla kalmadı. Futbolcularımızdan Emre Belözoğlu'na mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzatıldı. O kişi daha sonra gözden kayboldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Gereğini yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın." açıklamasını yaptı. Bu gerilimlerin ardından Türkiye İzlanda maçının tarihi ve nerede yapılacağı araştırıyor. İşte Türkiye İzlanda maçının detayları...

 

Türkiye İzlanda Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 5 maçı kazanan A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu karşılaşmasında İzlanda ile deplasmanda 11 Haziran Salı günü Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak. Mücadele Türkiye Saati ile 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

 

A Milli Takım Aday Kadro

A Milli Takım’ın 25 kişilik İzlanda maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Fehmi Mert Günok (Medipol Başakşehir), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Cengiz Umut Meraş (Bursaspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yunus Mallı (Wolfsburg), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz, Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Türkiye İzlanda Maçı

Polonyalı Hakem Yönetecek!

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada müsabakada Polonya Futbol Federasyonu'nun Szymon Marciniak'ın düdük çalacağı belirtildi.

Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawe Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tomasz Musia olacak.

Szymon Marciniak daha öncede 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim 2017 tarihinde Eskişehir'de oynanan Türkiye-İzlanda maçını yönetmiş, rakip takım sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

İzlanda'da Neler Yaşanmıştı?

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile 11 Haziran Salı günü yapacağı maç için bu ülkeye geldi. Konya'dan özel uçakla Keflavik Havalimanı'na gelen milli takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında İzlandalı yetkililer tarafından yaklaşık 2 saatten fazla süreyle pasaport kontrolünde bekletildi.

Milli oyuncuların özel eşyalarının detaylı arandığı ve uzun süre pasaport kontrolünde tutulduğu öğrenildi. Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz, havalimanı çıkışında yaşananlara tepki gösterdi. Burak Yılmaz, "Yaptıkları saygısızlık, terbiyesizlik. Üç saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını aldılar, herkesin kremlerini aldılar, çantasını alıyorlar. Tekrar tekrar geçiyorlar, biz 6,5 saat uçtuk, 3 saattir de bekliyoruz. Hatta bazı arkadaşlarımız hala gelemedi. Çıkabilen geliyor işte." ifadelerini kullandı. Kaptan Emre Belözoğlu da "Ben bir şey söylemek istemiyorum. Bizim ülkemize kurban olsunlar. Gereğini açıklarlar. Ne yazık ki evet, indiğimizden itibaren içeride gereksiz fazla arama yapıldı." diye konuştu. 

YORUMLAR 3
  • Türk evladi 4 yıl önce Şikayet Et
    Beteri Yapılması lazim
    Cevapla
  • ÇATLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun birde Türkiyesi var.
    Cevapla
  • sbulbul 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yapıldıysa aynısını yapın.
    Cevapla