Murat Sözkesen'in eşi toprağa verildi

Galatasaray'lı eski futbolcu ve Ünyespor Kulüp başkanı olan 32 yaşındaki Murat Sözkesen'in, trafik kazasında ölen eşi 28 yaşındaki Nilcan Sözkesen Ünye'de toprağa verildi.

Murat Sözkesen'in eşi toprağa verildi
Murat Sözkesen'in eşi toprağa verildi
GİRİŞ 05.12.2007 15:38 GÜNCELLEME 05.12.2007 15:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
Şakir GÜREL'in haberi

Cenaze törenine spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.


Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi'nde 11 Kasım günü meydana gelen trafik kazasında, 29 yaşındaki Osman Bölükbaşı yönetimindeki 34 MNS 57 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 41 yaşındaki Engin Korkmaz yönetimindeki 34 BG 0419 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Ünyespor Yönetim Kurulu üyesi ve Mali İşler Sorumlusu Osman Bölükbaşı ile diğer otomobilde bulunan sürücü Engin Korkmaz ile 63 yaşındaki Emine Korkmaz öldü. Kazada Ünyespor Kulübü Başkanı 32 yaşındaki Murat Sözkesen, eşi Nilcan, çocukları 2 yaşındaki Emirhan ile 6 yaşındaki Murat Can Sözkesen ile birlikte 7 kişi yaralandı, Ağır yaralı Nilcan Sözkesen, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Nilcan Sözkesen 24 gün yoğun bakımda tedavi görürken önceki gün yaşam mücadalesini kaybetti.


Nilcan Sözkesen'in cenazesi bugün Ankara'dan memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi Ortayılmaz Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bu sabah cenaze evden gözyaşları arasında alınarak Büyük Camii'ne götürüldü. Buradaki törene siyaset, futbolcu arkadaşları ve iş dünyasından birçok kişinin yanı sıra daire amirleri sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Güçlükle ayakta durabilen ve taziyeleri kabul eden Murat Sözkesen'i arkadaşları ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Nilcan Sözkesen'in cenazesi Büyük Cami'de kılınan kılınan namazının ardından Şeyh Yunus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR 6
  • emrah ürer 16 yıl önce Şikayet Et
    . O artık bi melek...Allahım yanına aldı...başımız saolsun...Ağbwyim güçlü ol sabırlı ol o hep yanınısda olcak...:(
    Cevapla
  • isa şenel 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Ordulu biri olarak murat kardeşimize ve ailesine sabırlar,merhumeye de Cenab-ı Allahtan rahmet dilerim.
    Cevapla
  • mali koc 16 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. bursaya hizmet etmiş bir futbolcuydu allah sabır versin
    Cevapla
  • erkan elverdi 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. bir fenerbahçeli olarak murat sözkesenin eşine Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar niyaz ediyorum.
    Cevapla
  • Ömer GÜN 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabırlar versin.... Ölenlere Allah\'tan rahmet diliyorum. Murat,sen örnek bir futbolcuydun. Allah seni çocuklarına bağışlasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle