Yeni Zelandalı yıldız ragbi oyuncusu Sonny Bill Williams, ülkesinin Christchurch kentinde iki camiye düzenlenen terör saldırısına büyük tepki gösterdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından terör saldırına ilişkin video paylaşan Müslüman rugbici Williams, "Duygularımı dile getirecek kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı diliyorum. Tüm dualarım sizinle." ifadelerini kullandı.

Terör saldırısının Yeni Zelanda'da gerçekleşmesinden dolayı derin üzüntü duyduğunu vurgulayan Williams, "İnşallah, bugün camideki saldırıda hayatını kaybedenler, cennete intikal etmiştir." diye konuştu.

Yeni Zelanda Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu yaşayan 33 yaşındaki Sonny Bill Williams, kulüp kariyerinin ilk yıllarında Christchurch kenti takımı Crusaders'da da forma giymişti.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • adem 23.03.2019 13:50
    Bu adam zaten müslüman. Dünyaca ünlü Rugby yıldızı Sonny Bill Williams, dini inancı gereği formasında bulunan banka logosunu bantla kapatarak maça çıktı.
  • HarunG 16.03.2019 00:38
    kilicdarogluda diyorki islam dunyasindan kaynaklanan falan filan.
  • Vatandaş 15.03.2019 23:19
    Rabbim islamla şereflendirsin inşallah.
  • Genel 15.03.2019 21:21
    Rabbim sayılarınızı arttırsın. İnşallah binlerce hristiyan müslümanlıkla şereflenir.! Rabbim hidayet nasip etsin cahil ehli kitaba. şerlilerin şerlerinden emin kılsın. ıslah olmayanları kahru perişan etsin.
  • TR - SAKARYA 15.03.2019 19:21
    Sionist israil'den sinsi asimetrik operasyon.. Mossad=CIA ortaklasa cezalandirma operasyonu olasiligi ...? => Filistin'e desteginden dolayi Yeni Zelanda'ya Norveç'e ve Filandiya'ya bedel ödetilmek istendi gibi.. meseleyi birde bu yönüyle analiz edelim ... asama asama tezgahlanmis projeli kumpas organizasyon , Müslüman karsitiymis gibi veya düsmaniymis gibi bir imaj olusmasini sagladilar ve 3 mahsum Filistin dostu ülkeyi cezalandirdilar Yeni Zelanda' Norveç' ve Filandiya'yi dünya nezdinde zor duruma sokarak arka planda diretilen seylerin imzalanmasini mecbur kilmak olamazmi ..? manipülatif algi olusturmak ve yönlendirme senaryosu, kisaca asimetrik savas ?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek