Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren şifresiz kanallar belli oldu! FB-BJK...

Süper Lig'in ilk derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 25 Şubat 2019 saat 21:00’da Vodafone Park’ta yapılacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz olarak veren kanallar hangileri?

Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren şifresiz kanallar belli oldu! FB-BJK...
Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren şifresiz kanallar belli oldu! FB-BJK...
GİRİŞ 25.02.2019 20:50 GÜNCELLEME 25.02.2019 20:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 23. Haftanın en önemli maçı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Zirvenin 9 puan gerisinde, 3. Sırada bulunan Beşiktaş, tarihinin en kötü sezonunu geçiren, 24 puanla 15. Sırada bulunan Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 25 Şubat Pazartesi (bugün) yapılacak olan karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. İşte karşılaşmayı şifresiz veren kanallar

 

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayınladığı 23. hafta maç takvimine göre, Bjk - Fb derbisi bugün saat 21.00'de başlayacak. Vodafone Park'ta Bülent Yıldrım'ın düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca şifresiz olarak;

 

 

Bet365, Kayo Sports, SportKlub, DAZN, Sport TV3 kanallarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa, Güven, Burak. 

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, M.Topal, Jailson, Moses, Tolgay, Ayew, Soldado. 

BEŞİKTAŞ 19 GOL ATIP 11 GOL YEDİ

Seyircisi önünde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 19 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 11 gol gördü.

Çaykur Rizespor maçında 4, Akhisarspor, Antalyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarında ikişer gol atan Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Galatasaray ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelelerinde ise birer gole imza attı.

İç sahada İstikbal Mobilya Kayserispor, Galatasaray ve Bursaspor karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Beşiktaş, Antalyaspor'dan 3, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor'dan ise ikişer gol yedi. Siyah-beyazlılar, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında ise kalesinde birer gol gördü.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAYIP

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan, Süper Lig'de haftaya puan cetvelinde 15. sırada giren Fenerbahçe, bu sezon ligde 11 deplasman mücadelesine çıktı.

Deplasmanlarda sadece 1 galibiyet alan Fenerbahçe, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

Dış sahada tek galibiyetini 5. haftada Atiker Konyaspor karşısında alan sarı-lacivertliler, Demir Grup Sivasspor, Galatasaray, Antalyaspor, Bursaspor maçlarından beraberliklerle ayrıldı ve deplasmanlardan 7 puan topladı.

5 GOL ATTI, 14 GOL YEDİ

Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanlarda 5 gol attı, kalesinde 14 gol gördü.

Sarı-lacivertliler, konuk olduğu 11 karşılaşmanın 7'sinde rakip ağları havalandıramadı.

Dış sahadaki Atiker Konyaspor, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarında birer gol atan sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisinde 2 gol kaydetti.

Deplasmanda Demir Grup Sivasspor, Atiker Konyaspor ve Antalyaspor maçlarında kalesini gole kapatan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Akhisarspor mücadelelerinde üçer, Galatasaray ve Trabzonspor karşısında ikişer, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor ve İstikbal Mobilya Kayserispor maçlarında birer gol yedi.

LJAJIC CEZALI

Beşiktaş derbiye formda oyuncusu Adem Ljajic'ten yoksun çıkacak.

Evkur Yeni Malatyaspor maçında siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golü kaydeden Ljajic, gol sevinci sonrasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerek derbide oynama şansını kaybetmişti.

Öte yandan, gözünde yaşadığı sorun nedeniyle geçen haftaki maçta forma giyemeyen Oğuzhan Özyakup'un derbide forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı. Sağ göz korneasında tespit edilen enfeksiyon nedeniyle bazı antrenmanlara çıkmayan Oğuzhan'la ilgili karar maçtan önce yapılacak değerlendirmelerden sonra verilecek.

ÜÇ FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Fenerbahçe karşılaşması öncesi üç oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Necip Uysal, Dorukhan Toköz ve Gary Medel derbide kart görmeleri halinde 24. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

GÖZLER KAGAWA'DA

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in yokluğunda derbide gözler Shinji Kagawa'nın üzerinde olacak.

Siyah-beyazlıların devre arasında renklerine kattığı ve geride kalan 3 maçta ikinci yarılarda görev alan Japon futbolcunun, Ljajic'in yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE DERBİDE ÇIKIŞ ARIYOR

Süper Lig'de 23. haftaya 24 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada giren Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulmak için derbide galip gelmeye çalışacak.

Ligde son iki maçını kazanamayan, UEFA Avrupa Ligi'ne de hafta içinde Rus ekibi Zenit'e yenilerek veda eden sarı-lacivertliler, derbide 3 puanı alarak taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.

SÜPER LİG'DE SON 5 DERBİDE KAZANAMADI

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 5 derbide kazanamadı.

Ligdeki son derbi galibiyetini 23 Eylül 2017'de Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertliler, daha sonraki 5 derbide 4 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.

YORUMLAR 1
  • Suden 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK çok güçlü bir takım bu maçıda kolaylıkla yeneriz.
    Cevapla