Galatasaray Benfica maçını şifresiz veren kanal belli oldu! GS-Benfica..

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz’in Benfica takımına 2-1 yenilmişti. Deplasmanda oynanacak olan karşılaşmadan sarı kırmızılı takım galip ayrılmak istiyor. Peki GS Benfica maçını şifresiz veren kanallar hangileri?

Galatasaray Benfica maçını şifresiz veren kanal belli oldu! GS-Benfica..
Galatasaray Benfica maçını şifresiz veren kanal belli oldu! GS-Benfica..
GİRİŞ 21.02.2019 22:24 GÜNCELLEME 21.02.2019 22:25

Bu akşam nefesler kesilecek. Temsilcimiz Galatasaray deplasmanda ya tamam, ya devam diyecek. Benfica'ya ilk maçta sahasında 2-1 kaybeden Galatasaray, deplasmanda rakibini mağlup edip, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 23:00’da başlayacak ve beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak. İşte Galatasaray Benfica maçını şifresiz (ücretsiz) veren kanallar...

 

GALATASARAY BENFİCA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanacak karşılaşma 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

 

GS Benfica maçı şifresiz olarak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izlenebilecek.

CBC Sport UYDUDAN NASIL İZLENİR?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

Muhtemel 11'ler

Benfica: Vlachodimas, Andre Almeida, Ruben Dias, Ferro, Yuri Ribeiro, Zivkovic, Samaris, Gabriel, Rafa Silva, Joao Felix, Seferovic

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne

Avrupa Kupalarındaki 279. Maç

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 278 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 99 kez sahadan galip ayrılırken, 107 kez de rakiplerine mağlup oldu. 72 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Maçtan galip ayrılması durumunda Aslan, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini alacak. Geride kalan 278 maçta Cimbom rakip fileleri 376 kez havalandırırken, kalesinde ise 414 gol gördü.

Avrupa Ligi'nde 77. Müsabaka

Galatasaray, eski adıyla UEFA Kupası yeni ismiyle UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce 76 kez oynadı. Sarı-kırmızılılar 29 müsabakada rakiplerini mağlup ederken, 23 kez de yenildi. 24 maçta ise berabere kaldı. Cimbom bu mücadelelerde 120 gol atarken, kalesinde 100 gole engel olamadı.

Benfica ile 5. Randevu

Galatasaray ile Benfica bugüne kadar 2 Şampiyonlar Ligi, 2 de Avrupa Ligi olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 4 maçta iki takım birbirlerini 2'şer kez mağlup etme başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılar 6 gol atarken, Portekiz ekibi ise 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Galatasaray, Portekiz Takımları ile 8 Kez Karşılaştı

Avrupa arenasında Galatasaray, daha önce Portekiz ekipler Benfica, Porto ve Braga ile toplam 8 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünden galip ayrılan taraf olan sarı-kırmızılılar, 5 kez de yenildi. Sarı-kırmızılı takım attığı 10 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.

Deplasman Karnesi Zayıf

Galatasaray Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı müsabakalarda istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Cimbom Avrupa arenasında oynadığı son 16 maçta galibiyeti unuttu. Sarı-kırmızılılar söz konusu 16 dış saha maçında 14 kez yenilirken, 2 kez berabere kaldı. Aslan Avrupa'da son deplasman galibiyetini 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Schalke 04 karşısında elde etmişti.

Fernando ve Linnes Götürülmedi

Galatasaray'da Benfica karşılaşması öncesinde 1 cezalı ve 1 de sakatlığı bulunan futbolcu yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımda Brezilyalı futbolcu Fernando Reyes ile sakatlığı bulunan Norveçli futbolcu Martin Linnes, Portekiz'e götürüldü. Takımda ayrıca Kostas Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir de isimleri UEFA listesine bildirilmediği için görev alamayacak.

Donk ve Nagatomo Sınırda

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda iki futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Galatasaray'da Ryan Donk ile Yuto Nagatomo, sarı kart sınırında yer alıyor. İki futbolcu Benfica karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Avrupa kupaları maçında cezalı duruma düşecek.