Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turunda Rus temsilcisi Zenit ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe galibiyet veya beraberlik elde ederse bir üst tura çıkabilecek. Peki Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 21.02.2019 20:00 GÜNCELLEME 21.02.2019 20:00

İlk maçında Zenit takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turunda da deplasmanda galibiyet ile ayrılmak istiyor. Kazanan takımın Son 16 Turunda mücadele edeceği UEFA Avrupa Liginde, Sarı Lacivertli temsilcimizin beraberlik alması da tur atlaması için yeterli olabilecek. Sarı-lacivertlilerde, ilk maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Mauricio Isla, rövanşta forma giyemeyecek. Peki Zenit Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

 

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Zenit karşılaşması, Saint Petersburg’da 21 Şubat Perşembe günü 20.55’te başlayacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek ve beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

 

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki performans tablosu şöyle:

 

Fenerbahçe’de tek eksik

Fenerbahçe’de UEFA listesinde bulunan isimler arasında tek eksik futbolcu var. Sarı-lacivertlilerde, ilk maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Mauricio Isla, rövanşta forma giyemeyecek.

Yanal, 9 futbolcusunu kullanamayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA listesine alamadığı için 9 futbolcusunu kullanamayacak. Sarı-lacivertli formayla sezon başından itibaren mücadele eden Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar’ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc UEFA listesinde bulunmuyor. Ayrıca TFF listesinde de yer almayan Carlos Kameni ile sakatlığı nedeniyle bu sezon henüz forma giyemeyen Tolga Ciğerci de UEFA listesine alınmadı. Genç futbolcular Berke Özer ile Ferdi Kadıoğlu da UEFA listesinde yer almıyor.

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARI

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında yarın 15 maç oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda Fenerbahçe, 1-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Rusya'nın Zenit takımına konuk olacak. Saint Petersburg Stadı'ndaki mücadele TSİ 20.55'te başlayacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden Galatasaray ise Portekiz temsilcisi Benfica ile deplasmanda TSİ 23.00'te karşı karşıya gelecek.

Kupada rövanş maçlarının programı şöyle:

20.55 Arsenal (İngiltere)-BATE (Belarus)

20.55 Dinamo Zagreb (Hırvatistan)-Viktoria Plzen (Çekya)

20.55 Eintracht Frankfurt (Almanya)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

20.55 Napoli (İtalya)-Zürih (İsviçre)

20.55 Salzburg (Avusturya)-Club Brugge (Belçika)

20.55 Villarreal (İspanya)-Sporting Lizbon (Portekiz)

20.55 Valencia (İspanya)-Celtic (İskoçya)

20.55 Zenit (Rusya)-Fenerbahçe

23.00 Dinamo Kiev (Ukrayna)-Olympiakos (Yunanistan)

23.00 Real Betis (İspanya)-Rennes (Fransa)

23.00 Bayer Leverkusen (Almanya)-Krasnodar (Rusya)

23.00 Genk (Belçika)-Slavia Prag (Çekya)

23.00 Inter (İtalya)-Rapid Wien (Avusturya)

23.00 Benfica (Portekiz)-Galatasaray

23.00 Chelsea (İngiltere)-Malmö (İsveç)

KULÜPTEN TARAFTARLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden taraftarlar için bazı duyurular yaptı. İşte, o açıklama;

"21 Şubat 2019 Perşembe günü, FC Zenit ve Fenerbahçe SK takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı için FC Zenit Kulübü ve St Petersburg polis yetkililerinin Rusya’ya gidecek ve Rusya’da karşılaşmayı izleyecek olan taraftarlarımızın toplu olarak stadyuma transfer edilmeleri ve stattaki kısıtlamalara ilişkin BİLDİRİLERİ, aşağıda yer almaktadır.

BULUŞMA NOKTASI:

Maç günü saat 18.00’de taraftarlarımızın Zhdanovskaya Naberezhnaya, #11, Shell Benzin İstasyonu’nun önünde transfer için toplanması gerekmektedir.

- Taraftarlarımızı taşıyacak otobüsler polis eşliğinde 19.00’da stada hareket edecektir.

- Transfer ücreti 350 Rus Rublesi’dir. Amerikan Doları, Türk Lirası ya da herhangi bir banka kartı ödeme için kabul edilmemektedir.

- Polis, Fenerbahçe taraftarlarının birlikte ya da tek başına yürümemelerini ve ev sahibi taraftarlarla karşılaşmamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını öneriyor."