Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu annesi Sultan Çakmak’ı kaybeden Ampute Futbol Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak’ı telefonla arayarak taziyede bulundu. 
Tokat’ın Zile ilçesinde karbonmonoksit zehirlemesi sonucu hayatını kaybeden Ampute Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak’ın annesi Sultan Çakmak, ilçeye bağlı Narlıkışla Köyünde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cep telefonundan Osman Çakmak’ı arayarak taziyede bulundu. Erdoğan, milli sporcunun annesi için dua ederken, tedavisi devam eden babası Ömer Çakmak için de sporcuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Osman Çakmak da Erdoğan’a, “Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek hem dua hem de teşekkür etti. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • İzmir Kadir 04.02.2019 14:00
    Allah rahmet eylesin bütün annelerimize burada okulla giden herkes teşekkür yada takdir almıyor çalışkan başarılı ögrenciler alıyor Reis hangi birine koşsun mantıkla bakmak gerekir. Siz o kişinin yerinde olsanız ne yapardınız acaba o kadar ülke sorunu varken büyük erdemli davranış yapmış şimdiye kim aradıyordu milli sporcumuzun kaçtane örnek var Dünyanın kıpta baktı liderimiz var hamd şükür olsun Allah uzun ömür versin.
  • Davut kurt 04.02.2019 11:33
    Kardeşim mert Allah sizin annenize de ve tüm ölmüşlerinize de rahmet eylesin
  • Mert 03.02.2019 22:06
    Allah rahmet etsin. Benim Annem de Pazar günü vefat etti ama bizi devlet başında kimse aramadı